Manga

3 kere canlı izledim 2 si fanta da birde normal konserlerinde ... canlı performanstan kastınız vokalin performasıysa eyvallah söz yok... ama müzikalite olarak kusura bakmayın ama duygu sıfır parçalarında... ayrıca benim izlediğim 3 konserde de yağmur gibi iyi bir gitaristin ve başarılı bir gitaristin güzel tonlama yapamaması oldukça düşündürücü. müzikal olarak beğenmiyorum yoksa vokal performansı oldukça hoş. Gitarın sesi sinek vızıltısı gibi geliyor ya böyle bişey olur mu o kadar über donanımın olacak sonra vızıltı alacaksın konserde. Hemde birinde değil 3 farklı zamanda 3 farklı konserde... Bence sadece albümleri dinlenmeli hiç olmazsa mastering ve mixing den geçip dinlenebilir hale geliyor müzik olarak...
 
güzel paylasim. teşekkürler.
bugün antalyadalar 7'sine kadar.
ama yarından itibaren konya'da selçuk uni'ye geciyorlar:) festivalde süper geciyormus.bizimokula gelmelerini bekliyorum. hadimanga... .
 
teşekkürler.
konyadakilere sevgi sunuyorum. iyi eğlensinler:)
ben de denizli'de iyi eglenmeyi planlıyorum cunku.
gel koc fest:)
 
Koç Fest'ten ÖNEMLİ DUYURU Konyadakilere duyurulur!!

facebook'taki sayfalarından aldım, aynen aktarıyorum: 07.05.2010'da gerçekleşmesi planlanan maNga konseri Ferman'ın sağlık sorunları sebebiyle iptal edildi. Ferman'ın sağlık durumu gayet iyi, sadece doktoru dinlenmesi için yarınki konsere çıkmamasını istedi. Konya'da yarın maNga'nın yerine ŞEBNEM FERAH sahne alacak. maNga Eskişehir ile konserlerine devam edecek. Fe...rman'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Konya'yı yarın Şebnem Ferah konserine bekliyoruz! :)
 
Manga'yı eurovision'daki başarısından dolayı tebrik ederim. Gerçekten objektif olarak değerlendiriyorum; Aslında 1. olmalılardı. Müzikten anlayan adamlarız. O alman kızın sıkıcı müziğini birinci yaptılar. Ama onlarca ülke arasından 2. olmak birincilik kadar değerli bir sonuç. Tekrar tebrikler.
 
Eurovisionda birinciliği haketmiş olan medai iftiharımız olan gruptur. Almanyanın şarkısı da güzeldi ancak sahne performansları çok kötüydü radyolarda cafelerde dinlediğmiz gibi değildi tabi eurovisionun siyasi puanlamasına rağmen 2. olmak Türkiye adına büyük başarıdır, tebriklerimizi, sevgilerimizi sunuyoruz kendilerine.

Bu arada albümlerindeki birçok şarkının sözleri mükemmel derecesinde iyidir. Ancak ben müziğinden pek tat alamıyorum çünkü ben müzik diyince gitarı hissetmek istiyorum (club müzik hariç :)). Bu grubumuz Avrupada da ödül almıştır ve Türkiyede de fan kitlesi oldukça geniştir, başarılı oldukları tartışılmaz diye düşünüyorum, yolları açık olsun :).
 
Manganin Eurovision sharkisi bana Muse'in Undisclosed Desire'ni hemen animsatti. Girishteki klavye chok benziyor.
 
ne dualar kurtarır bizi artık ne de zaman unutabilmek gerek bazen ağlamadan ne yeni bir aşk avutur bizi ne de geçmişin izi kabullenmek gerek bazen yenilgiyi...!!!

 
Geri
Üst