Rockout

Grubumuz henuz yeni sayılır. Çalışmaya başlayalı 7 ay falan oldu. Tur olarak rock'n roll, blues, hard rock falan yapıyoruz. Vokallerde Yusuf ve Beren, davulda Hakan, klavyede Güneş, basta Fırat ve gitarda Erdem(ben)'den oluşmakta. Yorumlarınızı bekliyoruz :D :D
 
tanışmamız çok iyi oldu arkadaşlar,her şey çok güzel olacak!!!

_________________________________________________
KIYMIK@YURT-KUR BAHAR ŞENLİKLERİ/29 MAYIS 14:00
DRUM=HoRoZ
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
çok teşekkürler. Konser olmadı bugün çünkü kendi davulumuzu getirmemiz gerekiyormuş üniversite şenliğine. Bizden sonraki grubuda çıkarmadılar zaten. Neyse elden bir şey gelmiyor. Başka konserlerde görüşmek üzere...
 
takmayın beyler aynı dalavereyle heryerde karşılaşabiliyoruz.aynen devam,başarılar...

________________________________________________
KIYMIK@YURT-KUR BAHAR ŞENLİKLERİ/29 MAYIS 14:00
DRUM=HoRoZ
 
**dostum boşverin siyasaldaki tostoslar anlamazlar rock müzikten..işleri güçleri türkü fasıl pop falan..hem iyi oldu bak..toplantıya geldiniz tanışmış olduk.
**organizasyona desteğiniz için ayrıca saolun..aynı sahneyi paylaşmak eminim çok keyifli olacak...hafta içi grşmek üzre :)
 
TANSELUS demiş ki:
**dostum boşverin siyasaldaki tostoslar anlamazlar rock müzikten..işleri güçleri türkü fasıl pop falan..hem iyi oldu bak..toplantıya geldiniz tanışmış olduk.
**organizasyona desteğiniz için ayrıca saolun..aynı sahneyi paylaşmak eminim çok keyifli olacak...hafta içi grşmek üzre :)
iyi müziğin her türünün dinlenmesi gerektiğine inanıyorum,bu kadar ön yargılı olunmamalı..
ayrıca davul dışında başka nedenler de olduğu bilinmeli.
yine de emek harcayıp çıkamadığınız sahne için üzüldük..başka konserlere inşallah..
 
**ben size söyleyim diğer nedenleri...pazar günü şahane bir pop grubu bir klavye + bir vokal ve arkasından karizmalar karizması "toroman" konseri..arada da clubbervari türk popu ezgileri..

**önyargı ??o da ne !! afrikada bi ülke olmalı..insan öznel bir varlıktır dostum..bırak da özgürce düşüneyim istediğim konuda..adamları sabahın bi körü kapıdan çevirin bi de üzüldük deyin..komik
 
organizasyonun bu kadar içinde olduğunu bilmiyordum doğrusu..ön yargın siyasalda rock müzikten anlayanların olmadığını düşünmenden kaynaklanıyor+türkü,fasıl vs.bunlar da iyi yapıldığı ölçüde dinlenmeli ki tek bir müzik türüne takılı kalıp kaliteli çalışmaları göz ardı etmemeli.Okulun bu yöndeki potansiyeli yüksek demiyorum ama sen bu konuda çalışma yapıyorsan belki de katkıda bulunmalısın?! bu kadar şikayetçiysen neden sadece bar içi organizasyonlar değil de,daha çok kişiye ulaşabilecek şekilde okul içinde alternatif olarak bir şeyler yapmayı düşünmüyorsun?
Özgürce düşünmeni engellemek gibi her hangi bir niyetim yok,sadece emeğe saygı diye bir şey olduğunu sana hatırlatmak istedim..
teoman delisi değilim elbet ama çoğunluğa hitap eden birşeyler sunma zorunluluğu olabiliyor bazen..unutma ki herkesi aynı anda tatmin etmek mümkün değil.
Forumu farklı amaçlarla kullanmış gibi oldum kusura bakmayın.Bu son sözlerimdi..
Bir şeyler üretmeye çalışan herkese başarılar..
 
Walla grubun gitaristin son derece Fenderci bir kisiligi vardır, hatta halk arasında SRV dendigi de gorulmustur, paso blues solosu atar, ve de cok iyi atar. Bascıya geldigimizde bascının da fenderci bir konservatif kişilik oldugunu görürüz, ancak asıl olayı,, grubun dişi hayran kitlesini artırmak, müzikten zırnık anlamayan bazı hatun kişilerin "raaaakaut, raaakaut" diye bagırmalarını saglamaktır. Klavyeciye geldigimizde, kendisinin Amerikan fordist kalkınma döneminin bir ürünü olan Fender'den cok, Japon devlet destekli korumacı kalkınma stratejileri dönemi ürünü olan Yamaha kullandıgını görürüz. Bu ileri görüşlü yaklaşım, klavyecinin sosyal hayatına da yansımakta olup son derece genis bir hayran kitlesi edinmesine sebep olusmasına önayak olmaktadır.


Muzisyen kisiliklerinin yanı sıra, grubun nerdeyse butun elemanları mühendistir, ki bu onlardan daha cok korkmanız gerektigini gosterir.. Mühendisliğin ilimselliğini, müzik notalarının eşsiz uyumu ile harmanlayan grup, Batı'nın bilimselligini, Doğu'nun mistisizmiyle; Kuzey'in üretkenliğiyle, Güney'in adalet arayışını aynı potada eritip izlyeyiciye hezeyan üstüne hezeyan yaşatmaktadırlar.


Burdan Rockout hayranlarına, onları sevip bağırlarına basmalarını ve grubu konserlerde yanlız bırakmamalarını salık veririm.
 
:alkıs bravoo çok komik olmuş.. :LOL: :LOL: :LOL:
başarılar arkadaşlar..
__________________________________________
KIYMIK@YURT-KUR BAHAR ŞENLİKLERİ/29 Mayıs 14:00
DRUM=HoRoZ
 
akinu çok başarılı bi grup tanıtımı olmuş dostum:) rockouta selamlar. 21'indeki organizasyonda çok güsel şeyler yapacağımıza inanıyorum. çalışmaya devam mühendisler:) erdemcim ahanda yazdım.. yazarım.. yazıcam:)
 
Arkadaşlar vokalistimiz değişti. Baraka'da ki konsere yeni vokalistimiz Cüneyt (forumda MiKRoPP) ile çıkacaz. Grup tam oturdu diyebilirim artık. Heycan oldu yav gelsede 21'i çalsak güzel güzel 8) 8)
 
Geri
Üst