Rockout

Rockout ' ın değerli klavyecisi Güneş'e sevgiler saygılar. Geçtiğimiz yaz bize yardımlarından dolayı sana müteşekkürüz Güneş. Gelecez izleyecez dedik Rockout'ı ama herseferinde yalan oldu :) Ama kesinlikle gelecez ve gelmeyide cok istiyoruz. Bu arada Tusso civarlarında da göremiyoruz seni anca Msnde bi gözüküyon bi kayboluyosun :D Nese tekrar görüşmek üzere ;)
 
Rockout 12 Mayıs Cumartesi günü 16:00 sularında 21. ODTÜ Uluslararası Bahar Şenliği kapsamında panayırın her sene kurulduğu yerde sahne alacaktır.. herkesi bekliyoruz..
 
odtüde ilk kez dinlediğim ve bayıldığım gruptur.Uyumak üzere olan insanlar nasıl ayağa kaldırılır ve dans ettirilir bravo valla, az kalsın gidiceğim şenliği zevkli hale getiren yegane grup...severek dinleyeceğiz
 
çok keyifli bir konserdi.. gelip dinleyen, dans eden, eşlik eden herkese teşekkür ederiz.. o sıcakta insanları eğlendirebildiysek ne güzel paroksetin :) .. teşekkür ederiz..
 
Harika bir ODTU konseriydi. Öncesi ve sonrasıyla çok keyifli oldu. Şimdi konser ve rockout kingus uzun eşek kardeşliği fotoları :D Bu güzel fotolar için Nil'e sonsuz teşekkürler!!!

Resim052.jpg


Resim061.jpg


Resim021.jpg


Resim032.jpg


Resim087.jpg


ve harika seyirci

Resim097.jpg
 
İşte en sonunda hepinizin beklediği gecenin doruk noktası fotoları :D
Herhalde bu oyundan sonra cidden kardeş olundu. Nedir kardeşim bu insanlardaki kazanma hırsı. Gözünüzü kan bürümüş. Sizlere diyorum Onursal ve Alp!!! Nedir bu ha? Yazık değil mi vahşice üstlerine çöktüğünüz adamlara...

CIMG5867.jpg


CIMG5869.jpg


CIMG5870.jpg


CIMG5871.jpg


CIMG5872.jpg


CIMG5873.jpg


CIMG5877.jpg


CIMG5878.jpg


CIMG5879.jpg


CIMG5880.jpg
 
postlar için teşekkürler erdemim.. fotolar için de her ikinize teşekkürler erdemim ve nilcim :)
herşey ortada fotoğraflarda.. onursalımı ve beni kızdırmayın bir daha, fena olur :p :D
 
Nefis bir hadiseydi o gün komple. Gündüzü ayrı gecesi ayrı güzel oldu. Kingus' a ve tüm dostlara sevgiler. Bu arada bir adet yeşil hırka kalmış bizde, kaybeden kişi okuyorsa buraları evde saklıyorum.

Uzun eşeği insan gibi oynamamak gerektiğini bizlere hatırlatan başta Alp ve Onursal olmak üzere tüm Rockout ve Kingus tayfasını Jackass ayarındaki şovdan ötürü tekrar tebrik ediyor, darısı gelecek yıla diyorum...

Başka konser yok mu? Verelim hemen...
 
Süperdi konser, izleyicisi nefis, gündüzü gecesi süper geçti. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Fotoğraflara baktığımda Alp'in yüz ifadesi bitiriyo beni her baktığımda. Bir insan beşiktaşlı olduğunu uzuneşek oynarken bu kadar iyi ifade edebilir, adam kartal gibi, bacakları çıkarıp iki kanat taksan kartal olcak, elleri pençe gibi kavramış rakibini. Rakibide benim, görsem yüzünün ifadesini bi dakika bile durmam orda... Onursal'da dehşet verici tabi. Hakan'nın eflatun pembesi donunu görmek de mümkün. E bi insan konserden başka ne isteyebilir ki. :D

Yakın zamanda bir stüdyo alalım uzuneşek çalışırız. Cüneyt'im eşyanı vericem sana geri, yakında, çoook yakında ;)

Nil'cim çok teşekkürler resimler için, umarım baygınlık-unutkanlık sendromun geçer.
 
Anca yazıyorum kusura kalmayın sayın Rockout cular :D.

Yıllardır saklamaya çalıştığım barbar yanım yüzüme vurmuş fotolarda. 2 3 gün belim ağrıdı anı olarak. :D

Daha sık konser daha sık uzun eşşek...
 
Rockout uzun bir aradan sonra tekrar programa başlıyor.. 2 haziran cumartesi gününden itibaren her hafta cumartesi günleri saat "gece yarısı" sularında Lonestar Cafe'de olacağız. Bu da afişimiz:

afisintoplamsc0.jpg


afiş için Nil'e teşekkürü bir borç biliriz.. :)
 
efenim hepinizin teşekkürlerini alıp yerine bir bişey değil yolluyorum, afişi beğenirsiniz umarım erdemin değişiyle götümden şırıngayla kan çekildi:)
photoshopta yeni teknikler geliştirmemi sağladı valla:))))

hadi bakalım görelim sizi, oh ne güzel haftasonu eğlencem de garanti oldu böylece. hem lonestarı da severiz..

herkese iyi şanslar siftah akşamında!!!
 
Geri
Üst