Yani diyorsanız ki bebim bütçem kesinlikle 3500 den yukarı çıkmaz , o halde muadili kozmosa göre vesaire iyidir ama 4000 bandına falan çıkıp SX almanizi tavsiye ederim . Hatta Bulunduğunuz şehirde Do RE varsa gidip deneyerek almanız çok iyi olur.
Bu arada müzik tarzınızı falan yazmamişsiniz Blues alternatif rock duman vesaire olarak kabul ediyorum . Eğer sert müzik seviyorsanız H H manyetik dizilimine sahip bı gitar daha iyi olacaktır.
Hocam 4000 tl sınırım var zaten fakat güvenli satıcılardan sx bulamadim varsa link atabilir misiniz ayricada müzik zevkim dumanın şarkıları gibi haberin yok ölüyorum vs.Yani diyorsanız ki bebim bütçem kesinlikle 3500 den yukarı çıkmaz , o halde muadili kozmosa göre vesaire iyidir ama 4000 bandına falan çıkıp SX almanizi tavsiye ederim . Hatta Bulunduğunuz şehirde Do RE varsa gidip deneyerek almanız çok iyi olur.
Bu nasıl hocamYani diyorsanız ki bebim bütçem kesinlikle 3500 den yukarı çıkmaz , o halde muadili kozmosa göre vesaire iyidir ama 4000 bandına falan çıkıp SX almanizi tavsiye ederim . Hatta Bulunduğunuz şehirde Do RE varsa gidip deneyerek almanız çok iyi olur.
SX Telecaster Elektro Gitar (Butter Scotch Blonde) | doremusicHocam 4000 tl sınırım var zaten fakat güvenli satıcılardan sx bulamadim varsa link atabilir misiniz ayricada müzik zevkim dumanın şarkıları gibi haberin yok ölüyorum vs.
Bence bu tarz giriş seviye gitarlarda SX tercih etmekte fayda var , bı Ibaneze kadar veya squier affinity ye kadar cikilamiyor ise bence giriş seviyesi SX ler diğer giriş seviyesi bu tarz gitarlara göre aradaki fiyat farkına değecek kalitede .