Dağıtıcı / Woofer Tavsiye

Evet arkadaşlar benim delta 44 ses kartım var bunların 1.cisi ile 2.cisi monoymuş bir dağıtıcı vesilesi ile sistemime streo ses göndermek istiyorum. Genelde wooferların içinde oluyormuş bu dağıtıcılar acaba bana bu konuda bir tavsiye verebilir misiniz?
 
Sol hoparlörünü 1. sağ hoparlörünü 2. çıkışa bağlayarak stereo ses elde edebilirsin. Woofer neden karıştırmak istiyorsun 2.1 gibi bir sistemse elindeki zaten woofer'a stereo sinyal gelir ordan 2 mono sağa ve sola gider. Yani yine 1. ve 2. çıkışı birleştirip stereo yapman gerek.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
benim elimde 5+1 ses sitemi var fakat bunların çıkışları 3 tane

1-çıkış ortadaki hoparlör için bu sesi acıp kapamamı da sağlıyor ayrıca.
2- sağ ön ve arka taraf
3- sol ön ve arka taraf

ses kartımın output kısmı ise 1 ve 2 tane 3.ye yer yok yani bu şekilde halledemedigimden woofer tarzı bir şey istemiştim. Elimdekini kullanarak streo elde edebilir miyim peki?
 
Delta 44 ün 4 tane çıkışı var ama haliyle 5 tane çıkış elde edemezsin.Subwoofer ı aradan çıkartırsan sağa bir sola bir bağlantı yaparak elde edebilirsin stereo.

Sub ile kullanmak istiyorsan. Bu durumda bağlantıları görmek gerek. Bu kadar az bilgiyle birşey diyemem.
 
bazı adaptörler var 5.1 ler için stereo ses almanı saglıyorlar ancak ozaman da sag ön ve sol ön calısıyor arkalar calısmıyor.arkaların kablolarını sag arkayı sag öne sol arkayı sol öne olarak birleştir,sonra bahsettiğim adaptör ile stereo kablo kullanarak ses sistemini pc ye bagla bu sekilde istedigin olaya ulasabilirsin.ama dedigim gibi 3.1 gibi yani sag-sol-center olarak calısacaktır...
 
Geri
Üst