Lament (Antalya)

Lament, Eylül 2008 itibariyle dağılan Sudden Death grubunun elemanlarından kurulmuş olan Antalyalı bir metal grubudur. Grup üyelerinin müzikal geçmişi eski olmakla birlikte üyeler değişik gruplarla beraber sayısız konserler vermişlerdir. Bunlardan en önemlisi RocknAntalya Müzik organizasyonunda Hayko Cepkin, Duman, Teoman gibi gruplarla beraber sahne almış olmasıdır.

Bestelerinde tarz olarak birçok metal türevlerinden etkilenen grup belli bir tarz sınırlaması koymamaktadır.Bunun dışında ünlü birçok metal grubunun şarkılarını da başarıyla coverlamaktadır.

Grup üyeleri:

Özgür Kaygısız - Vokal
Uğur Saraç - Solo gitar
Emrecan Özkalay - Klavye
Çağrı Ulu - Ritm gitar
Bilge Özce - Davul
Mert Köseoğlu - Bass gitar

http://www.facebook.com/pages/Lament/155510855789?ref=ts

bu adresten profilimize bakabilir, konser videolarımızı izleyebilirsiniz
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #2


"Twilight Metal Fest'in gerçekleşeceği ikinci konser etabında Antalya'da yer yerinden oynayacak!
28 Mart 2009 Cumartesi günü Atölye Production Project tarafından belirlenen mekan “Orpheus Bar”da; Forgotten - Undertakers - Bridgetown - Langona - Witness” isimli sanatçılardan oluşan program akışı sağlanacaktır.Gün boyunca “Metal Müzik” konseptinde etkinlikler sergilenecektir. Grupların her biri belirlenen süreler içerisinde canlı performans sergileyecek, belirlenen saatler arasında soundcheck, kapı açılışı ve grupların performans programları yapılacaktır. Etkinlik sırasında oluşacak herhangi bir program sorunu veya saat problemi ve gruplarla ilgili bütün sorumluluk tamamen "Atölye Production Project"e aittir.

Elektronik ve Fiziksel açıdan çıkabilecek herhangi bir sorun organizasyona ait değildir. Organizasyon program saatleri içersinde konser alanında grupların, güvenliği tamamen " Atölye Production Project"e ait olacaktır.

Twilight Metal Fest II

Sahne alacak gruplar ;

Forgotten - Ankara
www.myspace.com/forgottenturkey

Witness - Bursa
www.myspace.com/witnessthrashmetal

Undertakers - İstanbul
www.myspace.com/undertakerstheband

Bridgetown - İstanbul
www.myspace.com/bridgetownturkey

Langona - Antalya
www.myspace.com/langonatr

Lament - Antalya
www.myspace.com/lamenttr

Giriş : 10 ytl + 1 Bira Şeklindedir."
 
Geri
Üst