Ağrılı Çocuklara Kullanmadığınız Gitarınızı Verir Misiniz?

İstanbul'un Bakırköy mezrasından Ağrı'ya selamlar .)
Büyüklük yüzölçümü ya da nüfus ile olmuyor, nitelik ve nicelik kavramları daha ön planda .)
Bu gibi işler için büyük bir yürek ve kocaman umut barındıracak hayal dünyası ister.

Hayatımda ne istediysem aldım sayılır ama her seferinde burnumda geldi gerçi :))))
Bir nevi yırta yırta aldım elimde olan ne varsa ( para pul değil daha onu bulamadık çok şükür ) ve birilerinin birşeylere sahip olmasında kolaylaştırıcı olmak ne demektir bunu az çok öğretti hayat bana .)


Adının açıklanmasını istemeyen bir müzik atölyesinin başındayım ( sahibiyim diyemem mülk bizim olamaz bizler kiracıyız bu dünyada ) ve Yurtiçi kargo ile anlaşmalı firmayız. Okullar tatile girecek şu anki durumunuz ve planlarınız nedir bilemem ama gerek bu gitar işi gerekse bundan sonraki ( kitap, kıyafet vesaire gibi ) yardım amaçlı kampanyalarınız için ilgilenen İstanbul merkezli arkdaşlarımıza Bakırköy'de ki yerimizi toplama merkezi olarak gösterebilirsiniz.
ELimden gelen şimdilik bu kadar, hani derler ya olsa dükkan senin
Olsa da olmasa da şu anda dükkan senindir hocam .)
Sevgi ve saygılarımla.
 
Sevgili Derinmavi 17 çok teşekkür ediyorum gerçekten. Mucize gerçekleşmeye devam ediyor. Tarifi zor duygular içerisindeyim. Ne desem boş. Sadece kuru bir teşekkürle yetinmek zorundasın...

Sevgili "affedilmeyen", bana özel mesaj bölümünden atölyesinin adını ve adresini bırakmıştır. Eğer İstanbul'dan gönderecek arkadaşlar varsa bana özel mesajla ulaşarak söz konusu atölyenin adresini benden alabilirler. Bunun sayesinde daha uygun bir fiyata kargo elimize ulaşacaktır.

"affedilmeyen" bu konudaki duyarlılığından dolayı da sana teşekkür ediyorum tekrar.

Bu arada ben yakın zamanda memleketime yani İzmit'e döneceğim. Yazın göndermek isteyen arkadaşlar olursa benle irtibata geçsinler. Yine okula gönderirsiniz ancak alıcı adını müdür yardımcılarımızdan ya da memurlarımızdan biri olarak değiştiririz. Benimle irtibata geçtiğiniz takdirde ben okulla haberleşir ve size alıcı ismini veririm arkadaşlar.

Tekrar çok teşekkür ediyorum ilgi gösteren arkadaşlara. Hepinize güzel günler... Saygılarımla,

Güven
 
Arkadaşlar öncelikle çok uzun zamandır buraya geri dönemediğim için özür dilerim. Araya yaz tatili girdiği için ve müzik öğretmenimiz de başka bir ile tayin olduğu için sizden aldığımız gitarların sahiplerine ulaşması birazcık zaman aldı. Dün kursumuzun ilk günüydü ve ilk kez gitarlarıyla buluştu çocuklar. Yüzlerindeki sevinci sizinle paylaşmak istedim. Fotoğraf eklemeye çalıştım umarım becerebilirim. Beceremezsem de adres burada arkadaşlar:

http://img237.imageshack.us/img237/471/img2563p.jpg

Resimdeki kızlarımız: Sol baştaki Cansu... "aimlessmentality" rumuzlu Eren kardeşimin bana gönderdiği J&D Brothers marka gitarıyla...

Ortadaki, Nisa Begüm... (Kendisine Nisa denmesinden hoşlanıyor :)) "Realturka" rumuzlu sevgili Orhan'ın bize gönderdiği Arenas marka gitarıyla...

Sağ taraftakiyse Ebru... O da yine Eren abisinin kendisine gönderdiği J&D marka gitarıyla...

Geç gelen bu bilgilendirmeden ötürü özür diliyorum. Ve destek olan sizlere çok çok teşekkür ediyorum... Saygılarımla, Güven Şerbetçi..

[/img]http://img237.imageshack.us/img237/471/img2563p.jpg
 
Geri
Üst