Duman tonu nasıl alırım?

Merhaba arkadaşlar,

Forumda yeniyim ve diğer duman tonu konularına baktığımda bir türlü sorunu mu çözemedim.Elektro gitarımı yedi aldım focusrite solo scarlett 3th gen ürünümle birlikte duman tonu almak istiyorum.Pluginler aracılığıyla en sağlıklı şekilde bu tonu nasıl elde edebilirim?
 
güzel ses alabileceğin bir amfi modellemesi bul. sonrasında ilk sıraya ts9 veya ts808 modellemesi ekle yeni isen yeşil overdrive pedalı. amfidende eq ayarlamasında treble fazla aç çünkü duman tonu treble ağırlıklıdır gitarına göre bası kıs yada aç midlerde flet yani saat 12 yönünde kalsın.
 
Bunun çok fazla yöntemi var ama ben kendi denediğimi söyleyeyim, Bias FX 2 uygulamasının tonecloud kısmına gir duman yaz birebir tonlar orada mevcut, uğraşmadan etmeden hazır tonlar direkt karşına çıkıyor.
 
Tadı kaçtı artık…. Yeni espriler lütfen.
tadı kaçtı da hep cevap yazasım geliyor.


şimdi önce geceden marine etmen lazım gitarı: zeyinyağı, az bi şey tuz, karabiber isteğe bağlı kekik falan. iyice gitara yediriyorsun en az bi 12 saat bekliyorsun.
iste pişirmek çok önemli, gitar o isi emecek ki duman tonu cayır cayır gelsin.
ana tonu aldıktan sonra geriye kalan efektler opsiyonel, damak zevkine göre istediğin modülasyon efektlerini ekleyebilirsin.
 
Olgun erik, buğulu leylak ve güvercin grisini düşünün. Huzur verici bir ton üzerine ton etkisi yaratmak için bu yumuşak renklerin farklı tonlarını kullanabilir veya çiçeksi bir etki vermek için gül veya lavanta ile nötrleri eşleştirebilirsiniz. Görünümü tamamlamak için, dışarıdan organik öğeleri evinize taşıyabilirsiniz. (Marshall boyadan alıntıdır :)
 
Geri
Üst