Jackson ps4 (Japon)

Arkadaşlar japon ps 4leri nasıl bilirsiniz bi jackson warriorla (endonezya) kıyaslayacak olursak mesela.Birede ileride emg 81 85 taksak sorun çıkartırmı ortadaki single ı bypass yapsak ? Fiyat olarak ta 2 . el için 650 tl ye ne diyosunuz saolun şimdiden :)
 
bi tanıdığımda vardı japon ps4 çok az da olsa dokunma hissetme bırkalama gibi olanağım oldu. tek kelimeyle "harika". ben hiç o kadar rahat bi sap görmedim. incecik rahat bi sapı var. tonları stock manyetikleriydi ve gayet güzeldi. bu arada benim denediğim 1997 modeldi. eski bi ps4 alıp modefiye edersen çok güzel olabilir.
 
he bu arada fiyata 650 lira demişsin. dostum bana biraz pahalı geldi sanki. 500 liraya taş gibi ps4 ler satılıyo. acele etme biraz bekle derim. eğer 650 lira vericeksen de gitarın üzerinde toplu iğne ucu kadar bile çizik olmamalı. neyse kolay gelsin sana. ne yapacağını benden çok daha iyi bilirsin.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
Tmm dostum saol gitar eski ps4lerdenmiş ama fiat bnada biraz pahalı geldi üzerinde hiç çizik yok ama yinede biraz beklicem. Bu aralar cort evl k 6 da düsünüyorum onun hakkında bilginiz varm?
 
Geri
Üst