Roll Back

ROLL BACK dinledinizmi? Beğendinizmi?

  • Evet , denk geldim dinledim sevmedim.

    Oylar: 0 0.0%
  • Evet, dinledim beğendim ve eğlendim.

    Oylar: 0 0.0%
  • Bu soru için çok geç, ben bir ROLL BACK fan' ıyım! ;)

    Oylar: 0 0.0%

  • Toplam oy veren
    157
R

ROLLBACK

ROLL BACK 2007 yılı sonlarında eski adamların bir araya gelmesi ile oluşan bir RocknRoll projesidir. Grup Jerry Lee Lewis, Elvis Presley, Roy Orbison, Beatles, Blues Brothers, Chuck Berry, Mary Carpenter... gibi üstadların eserlerini kendi enerji ve dinamizmleri ile yorumlayarak seslendirmektedir.

Grup bu güne kadar canlı performanslarını Ankarada ;
If Performance Hall
Manhattan Music Club
Marilyn Monroe Bar
DİB Sahne Sanatları
Gölge Live Tunalı
Yolcu Pub&live
Amarillo Grill
' de gerçekleştirmiştir.

Yaz dönemi için gerek psikolojik gerekse fiziksel anlamda dinlenme ve yeni sezona hazırlanma çalışmaları için canlı performansa bir sürelik ara veren grup şu sıralar cover çalışmalarının yanında birtakım beste ve kayıt organizasyonları ile de uğraşmaktadır.

Grubun bünyesinde İki Gitar, İki vokal, Klavye, Mızıka, Melodika, Bas ve bateri yer almaktadır.

KLAVYE: Şu an için uygunluk durumlarına göre dönüşümlü olarak sahne alan iki adet klavyeci den NECİP, mızıka ve harmonika ile de muziğe renk katmakta ve sahnedeki tukenmez enerjisi ile bir RocknRoll muzisyeni olduğunu ispatlamaktadır.
ERSEN ise kendisine has melodik yürüyüşleri ile tamamen karakteristik bir performans sergilemekte ve sizlere şarkı esnasında hepinizin çizgi filmlerden tanıdığı bilinen melodilerle ani sürprizler sunabilması ile muziğe imzasını atmaktadır. Aynı zamanda Aranjör olarak da çalışan ERSEN vokaller de de sıksık destek olmaktadır.

VOKAL: Vokalde büyülü ses rengi ile tam bir RocknRoll, Blues sesi olduğunu gösteren SİNAN, hızlı RocknRoll parçalarda enerji dolu tonu fakat slow parçalardaki vurucu alacakaranlık ses rengi ile dinleyicileri muzik yelpazesinde ucurabilmekte, ayrıca Roy Orbison a benzer temiz kadife sesi ile "The Big O'" ödülünün sahibi olan SİNAN, sahnede ritm gitarlarıda çalarak oskestraya büyük destek vermektedir.

GİTAR:
Grubun en oturaklı adamını grubun en enerjik enstrumanı ile birleştirince ortaya A dan Z ye mukemmel RocknRoll riffleri çıkıyor. ANIL solo gitarlarda yırtıcı kuşların havadaki saltoları misali döndükce inanın sizlerde dönmeye başlayacaksınız çünkü bu RocknRoll. Solo gitarı ile parçalara verdiği dinamizmin yanında geri vokallerdeki performansı ile de herzaman göz dolduran ANIL, ROLL BACK' in bir nevi lokomotifi rolündedir.

BAS GİTAR: Grubun en genci BURAK bas gitarda esen rüzgar gibi rahattır. Klasik Rocknroll yürüyüşlerinin kontrbas dan başka hiç bir enstrumanda guzel olmayacağını düşünenlere bir sunumdur BURAK' ın gitarı. Sahnedeki hareketliliği, karizması, gülümser yüzü ile sahnenin dikkatleri toplayan elemanıdır.

BATERİ: Davullarda Neco' nun bulunması muziğe hakikaten bir karakteristlik katmaktadır. Sahnede "Holy Drummer" olarak bilinen Neco' nun nev-i şahsına münhasır atakları ve ritmleri artık ROLL BACK soundunun yadsınamaz bir parçası olmuştur.


Eğer henüz ROLL bACK dinlemedi iseniz sizlerle en yakın zamanda buluşmayı temenni ediyoruz. Aşağıda Facebook sayfamızın linkini gönderiyorum. Oradan daha detaylı bilgi ve program akışımıza erişebilirsiniz.

Sevgilerimizle
ROLL BACK

http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=9874970285
 
Geri
Üst