cort x2 veya ibanez grg170

ben elektro gitara yeni başlayacağım bunu içinde cort x2 veya ibanez grg170 alacağım

bu 2 gitardan hangisini önerirsiniz

çalacağım tür hard rock heavy metal
 
paran ne kadar?ona göre daha iyi seçenekler vardır elbet.ve bu soruyu hangisini alsam başlığında yazsan iyi olur.kişisel bi konu için yeni başlığa gerek yok.gitara geline bu ikisinden grg170 derim ama çok ta iyi gitarlar değiller ikiside ibanez yazdığına bakma,ibanezin i sindeki nokta bile etmez grg170 :D.ama yeni başladıysan ve en geç 1 yıl sonra yeni gitar alırım diyosan seni idare eder.
 
Ya bu başlık kiltlenecektir yakındada ben yinede söliyim İbanez gsa60 kendi gitarım diye söylemiyorum o ikisinide denemiştim ikisinede 5 basar her yönden.
 
şimdi arkadaşım bütün iş paranda biter
para sorunun yoksa bu iki gitarıda alma daha ,iyi bi gitar alki 6 ay bi sene sonra tekrar gitar değiştirme.
paran sadece bu ikisinden biirne yetiyorsa tabigi ibanez grg170 derim
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
müzik enstümanlara aççaktim yanlış yere bastim galiba :D

neyse

para olarak en fazla 500 tl ayirdim

daha çok metal ağırlıklı bir gitar istiyorum
 
forumun alım satım bölümünde 600 liraya sana uygun cok daha iyi gitarlar var. Kendini sadece bunlarla sınırlama
cortun modelleri ucuzdur başlangıc içinde iyidir alım satıma bi göz at istersen işin aslı bu iki gitarda metale uygun değil :)
 
İyi gitarlar olmadıkları dogru ancak metale uygun degil tabiri dogru diyemicem.Birazda setupla ilgili ancak ucuz etin yahnisini bilirsin.Herneyse bende ikinci el bi gitar al derim bu forumdan ;)
 
valla dostum bende çin malı bi strat var gayet te metal yapıyorum yani :D bence sen pedala ve anfiye de önem ver çünkü bu saydığın gitaralrın metale pek bi kaygısı yok bkz : ecelenin kadere ne faydası var :p -biliyorum çok kötü oldu ama tutamadım,bilirsinz hapşırık gibidir ya! ;)-
 
cort x6 x2 ibanez grg170 kullanip metal müzik yapan varsa bi yorum koysa şuraya

iyimi kötümü

içlerindne hangisi daha metal ses verir
 
:D çook bilmişlik yapmak istemiyorum ama
X6 da kullandım :D
ve belkide sana tafsiye edecegim en son gitardır. Sana o kadar cok sorun cıkartıyor ki. baştan aşağı herşeyi problem onun. Bunu sadece ben söylemiyorum google dan Sözlüklerde ara.bak bakalım kaç kişi o gitar için iyi şeyler söylüyor. Gerekirse son çare olarak ;
Parasızlıktan gitarı evdeki 2+1 e bagla ama X6 alma.
 
BAŞLANGIÇ için kötü bir gitar diyen yok zaten
sen bizden iki gitar arasında seçim yapmamızı istedin
bizde çeşitli sebepler ve daha önceki tecrübelerimize dayanarak ibanezi önerdik
alacak olan sensin karar senin.
 
derler:D.başlangıç için her gitar iyidir ona bakarsan, ben mesela tenis raketiyle başladım gitar çalmaya :LOL: ama asıl mesle sen aldığın cort x2 den 2-3 ay sonra sıkılıcaksın değiştirmek isticeksin ve ayrıca iyi bi gitar da değil sapını beğenmedim.çok hafif bi gitar sıkıştırma tahta olduğundan dolayı sanırım,stock manyetikleri de iyi değil.sana ilk gitar olarak 2.el bi ltd ec50,ltd ex50,ltd f50 falan öneriyorum 250-300 e alırsın.özellikle sabit köprülü bi gitar tavsiye ediyorum hem seni gitardan bezdirmez hem akord etmesi tel değiştirmesi falan kolay olur senin için,hemde sustainden kazanmış olursun.
 
Geri
Üst