Arkadaşım çok sağol emek verip yazmışsın uğraşmıssın ama ben hiç birşey anlamadım. Bana galiba biraz teknik bilgi lazım 😀ErenimooO demiş ki:detaylı bilgi veremicem ama boost güzel bişeydir 😀 . diyelim bi gitarın bi anfin ve bi de distortion pedalın var ritimlerde iyi iş yaparsın ama soloda distortion biraz takoz biraz nası derler pürüzlü kaçar ama o tonu anfideki overdrive la yada overdrive pedalıyla boostladığında daha hoş daha kaygan ve daha bi soloya uygun sound alırsın ve verdiği haz muhteşemdir.ben md2 mi "bazen"stagg anfi deki drive la bosst luyorum,anfideki drive dandik olmasına rağmen çok hoşuma gidiyo ama anfideki drive ihtiyacım yok zaten benim pedalın üstünde kendi Gain boostu var ve muhteşem birşey 😀 gerçekten yalın bir distortion dan çok çok daha fazlasını veriyor bana.sololarda zaten boost gerekli gibi bişey ama ben ritimlerde de boost u "nerdeyse" köklüyorum.gerçekten çok zevkli oluyor eğer bu güne kadar gitarı sadece anfi ve dist. le çaldıysan ilk fırsatta booslanmış bi setupta çal derim gerçekten çok hoş oluyor 😀
be4iforget demiş ki:. . .Bende acıklarım diye bi hevesle basladım ama tam acıklayamadım heralde =))
arnatuile demiş ki:Bu durumda her pedal boost edilebilirmi
ve ikinci ve gercekten merak ettiğim bir soru
Prosessör boostlanır mı? boostlanırsa nasıl olur
arnatuile demiş ki:bu tellerden alev cıkma muhabbeti ne 😀
bi zararı falan oluyormu
neticede bunlar elektronik aletler