Marshall MG-15DFX - Ibanez TBX-30R Yardım!

Herkese Merhaba, bu hafta içinde alacağım Jackson DK2 Dinky gitar için alacağım amfiyi belirlemek istiyorum, fakat bu 2 ürün arasında kararsız kaldım, açtığım başlık uygun yerde değilse ya da başka bir başlık altında incelenmesi gereken konuysa şimdiden özür dilerim moderatörlerden fakat diğer tüm başlıkları inceledim, özellikle sabit başlık olan "amfiler hakkında herşey"i. Evet arkadaşlar yorumlarınız benim için önemlidir ;)
 
ben tbx15r kullanıyorum inanılmaz derecede sert bir overdrive'ı var. ama beni tatmin etmiyor cok basslı ve bogucu bir ses geliyor bunada bir equalizer veya sonic maximizer alarak cözüm bulmayı düşünüyorum.
marshalla gelince onun da overdrive larını hiç begenmiyorum.
 
Aradaki fiyar farkına her türlü değer 30dfx alırsan. Ayrıca 30fxin gainide reverbide cleanleride gayet güzel. Ha eğer çıtayı çok çok yükseltirsen o zaman durum değişir. Mesela Marshall avtye bir hucum var ama anlamıyorum Laney ve Behringerin çok daha deli amfileri var o fiyata. Ancak Mg30Dfx bence fiyatını hak ediyor. Yinede 2. el alırsan çok karlı olur :D Yada o parayla belki çıta dahada yükselir ;)
 
Ömürlük amfi alsam behringer yada laney olurdu benimde ama düşük versiyonlarda Marshall tercihimdir. Yinede tabi arkadaşın kulağı önemli. Herkesin beklentisi farklı oluyor. Denemek en güzel seçim yoludur şaşmaz =)
 
gösterdiğiniz ilgi için teşekkürler arkadaşlar. aslında önce 15W'lık mashall yerine 30W Ibanez düşünmüştüm ve kararsız kalmıştım. Ve biraz daha fiyatı yükseltip Marshall MG30DFX almayı uygun görüyorum, tabi okeylerseniz ;) (verebileceğim max fiyat bu anfinin fiyatıdır)
 
aslında şöyle denemedim; sadece laney sahibi olamadım. bu 3 marka amfiyede sahip olmustum. yoksa bilmediğim bi amfiyi önerdiğimden falan değil :) ama laney biraz tuzlu ama hakkını vermek lazım
 
30 ya da 15 watt amfi alcaksan bende bu 3 markadan (bana göre) daha iyi iki model önermek istiyorum.
1) Line 6 - Spider lll 15 yada 30 watt
2) Roland - Cube 15x yada 30x
 
Laneyle sert tonlar yakalayamazsın. O amfinin derdi en fazla hard rocka kadar yeter. Çok ta iyidir. Behringere gelince: behringer adı geçen yerden bile uzak durmalısın başlangıç için bile kötüdür ki uzun vadeli diye bir kelime kullanılmaz. En iyisi Marshall, Crate, Roland. Gitarınla denemeden almamalısın, 4 tane Jackson gitarım var hepsi ayrı tonlarda, ayrı amfiyle ses veriyor.
 
Geri
Üst