bass için efekt programı varmı pc de ?

ugur bana yardımcı olabilirmisin (gitar efekt programları konusunda) ben daha yeniyim eğer bildiğin birkaç program varsa özelden bana isimlerini yollaman mümkün mü?
 
sevgili ugur bas gitar vb. birçok enstruman için özel efekt programı olmaz.çünkü zaten bas temel bir entruman olup çok fazla efekt e ihtiyacı yoktur.tabi ben farklı seyler denemek istiyorum dersen o zaman bir program degilde bir plug in önerilebilir.
 
Mühtemelen kullanmışındır bunun üstüne özellikle bass için program arıyosundur ama sana tafsiyem "guitar fx box" programı. Bass ta kullanıyorum gayet te sonuçtan memnunum ayrıca yüzsüzlük yapıp ordaki efektlerle bassı gitar sesi gibi yapabiliyosun. Zamanında yeni gitar çalan yada hiç çalmamış insanlara dinlettiğim bir kaç kayıt var hepsi gitar dedi :p ee yok o bass diince şaşırdılar tabi... kısaca guitar fx box güzel program.
 
Var... IK Multimedia'dan Amplitube ! Gitar setupları dışında bas içinde var yüzlerce. Ayrıca kendin de yaratabiliyorzun. Bu efektler bas gitarın nota frekanslarına göre (bas seslere göre) ayarlanmış olduğu için gitara göre biraz daha farklı. Yani gitar için olanı alıp basa uyarlamakla 100 de 100 sonuç alınmıyor. Ama bu çok detaylı iş onu geçelim, hazır setupları birsürü zaten. Ben kullanıyorum. Çok ta memnunum. 3rd party plug-in dir kendisi. Bir kayıt programı altında çalışır. Onu hatırlatayım...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
efektmaster ı indirdim,deniycem sonra..

ama IK Multimedia Amplitube i buldum ama hep buy buy buy çıkıyo...

trial versiyonu yokmu bunun,bulamadım ben..
 
trial versiyonu olmalı... olduğunu biliyorum. Bakayım haber veririm buraya eğer bulursam. Çünkü trial versiyonunda arada bir tıslama oluyor kayıt yapılmasın diye.
 
bu sayfayı bende buldum..ama trial i yok orda,buy diyo...

ayrıca efektmaster programı,start diyip,bir iki efekt açınca elimde kaldı,kitlendi fln...
 
Yukarıdaki siteyi aç: Sonra üstte küçük olarak "DOWNLOAD" yazan yere tıkla: DOWNLOAD sayfasında Bilgilerini doldur. Seni download sitesine gönderiyor. Ben indirdim demoyu. Haberin olsun :)
 
ha ben çok maceracıyım dersen :) sana birkaç plug-in yazma engine olan site veriğim. Çek kocaman dosyaları uzun help dosyalarını günlerce oku sonra C++ tan dönme komutlarla yaz bass processörü hesabı programını :) Aslında ben de yapmayı planlamıyo değilim böle bişi.
 
Bilgisayarında cubase veya sonar gibi bi kayıt programı olması lazım, bu amplitube üstüne yüklenecek. Senin çektiğin dosyaların arasında setup varsa ordan kur işte
Kolay gelsin
 
Ben creative 'in wawe studio kayıt programını kullanıyorum ...
amplitubeyi bu programın üstüne kurdum olmadı,programı amplitubeın üstüne kurdum yine olmadı,beraber çalıiştırdım yine olmadı..
pug -in naısl kullanırlır ki _ ?
 
Geri
Üst