bu set nasıl sizce?Ve MXL Mikrofonlarını nasıl bilirsiniz?

http://www.musiciansfriend.com/srs7...9/g=rec/s=mics/search/detail/base_pid/248149/
fiyatı cok iyi geldi şuanda harika bir set hemen alderseniz hemen alabilirm kısacası :)
Ancak monitörlerin speclerini okudugumda 10+10watt oldugunu gördüm fakat aklıma takılan bana kankardeşimin babası 25watt ın altında gerçek bir ses alamayacağımı söylemesi.Biraz bilgili bu konularda.fakat demek istedigi 25watt yüksekliginde dinlemem degil kabinlerin en az 25watt olması gerektigi? bu konuda bilginiz varmı?
Ben bu seti m-box ile kullanmak istiyorum cok kaliteli demolar yaratıp kayıdı filanda komple burada yapıp sadece son aşamasını Profesyonel bir studyoya taşıyıp orada protools ile bitirmek istiyorum son rötuşları.
Bunun için %70 kalitede birşeyler yaratmak için nasıl bu takım?ses yalıtımı gibi konular şuan için problem degil...
ayrıca MXL 990 condencer mikrofon nasıl sizce? şu adres te dinledim ve cok beyendim açıkçası elimdeki kulaklık ve hoparlör ler ile dinledigim kayıtlarda 300-500$ lık mikrofonlardan farkı olmadıgını gördüm adres şurası.MXL 990 67$
ayrıca behringer b1 de 100$eger tavsiye ederseniz bu seti almak yerine b1 alıp daha sonrada bx5 almak için beklemeye koyulabilirim ne dersiniz?
 
Eger yaptigin kayitlari studyoya goturup kullanmak istiyorsan bu seti tavsiye etmem. MXL sana o duzeyde ayrinti vermez. Monitorlerin de woofer'lari cok kucuk, yeterince bass alamazsin, yaptigin miksajlarin bass bilesenlerinde sorun olabilir. Gerci miksaji studyoda yaptiracaksan bu cok onemli degil.

Sonucta benim tavsiyem daha kaliteli bir mikrofonla baslaman, en azindan burada daha once tavsiye ettigimiz Rode NT 1A gibi mesela.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
peki rode nt1 ve mbox yeterlimi studyoya girdigimde mikasjla işi bitirip album yapmak için?
Yani bende bu hoparlorlerden korktum şu sebepten daha önce kulaklıkla beste yapıp hoparlörlereden dinledigimdeki korkunç be düzeltilemez farkı ben evde bx 5 ile yapıp da studyoya goturdugumde olmasından korkuyorum..
 
Geri
Üst