Ibanez RG 450 DX Hakkında...!!!

arkadaşlar ,

bu gitar hakkında bilgisi olan yada çalmış olan var mı ? A.B.D'den okuyan bir arkadaşım 2.el bulmuş fotolarını yolladı çok temiz durumda ama ton , ses kalitesi hakkında emin olamadım kendisi müzik ile pek alakası olmayan biridir :) gitarın sahibi S.VAI tonlarına yakın demiş köprü lo pro tremolo , Basswood body , v7-s1-v8 manyetik seti var ve beyaz renk , sedefli pickguard'ı olan acaip tatlı bir alet lütfen acil yardım değerli görüşlerinizi rica ederim...
 
Basswood body ve v7-s1-v8 manyetik seti ile vai tonları zor be. Hani gitariste de bağlı birşey ton hadisesi ama...

Vai'nin evo'su kızılağaçtır (alder) ve manyetikleri de dimarzionun kendisi için ürettiği modellerdir. Arada dağlar denizler kadar fark var.
Gitar iyidir kötüdür tabi birşey ifade etmez ama Vai tonu diye sıkmış sahibi.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
banda öyle geliyor zaten gitar made in korea imiş ama nasıl bir şeydir merak ediyorum çünkü 1997 yapımı ve tertemiz...
 
Daha yeni rg450ltd gk aldım, sizin bahsettiğinizden farklı ama feci bir gitar. Japon yapımı ve edge pro köprü. Stock v7-s1-v8 manyetilerle bile, eski gitarım olan dimarzio pafpro- breed modifikasyonlu rg370 dx 'i solda sıfır bırakır.

edit: Uzun zaman geçti birşeyler ekleme zamanı gelmiş. Bu gitar görsel olarak iyidir fakat klavyesi o kadar rahat değildi. Yani bu gitar basit tabirle rg2550 ve rg1550 den rahatlık olarak daha düşüktür. Tonal kalitede belki öyledir ama birebir karşılaştıramadım.
 
Geri
Üst