Taze Bitti

2006 yilinda kurulan ve Hollanda’da ilk alternative rock-metal grubu olma ozelligini tasiyan Taze Bitti, kurulus asamasinda Frekans grubundan Ferit, Colombo, Ferhat ve sonradan gruba kisa bir sure bateristlik yapan Fatih ile calisir. Bu formatta cesitli organizasyonarda sahne alan Taze Bitti performansiyla dikkatleri uzerine ceker. Grub calismalarinda hedeflenen sounda ulasilmayinca bir sure ara verirler.
Bu arada yeniden yapilanmaya giren Taze Bitti bir cok eleman dener fakat grubun tarzina uymadiklari icin bunlardan hic biri ile anlasamaz.
2008’de tekrar bir araya gelen Taze Bitti vokalde Hakan, electro gitar ve back-vokalde Gokhan, davulda Daim ve bas-gitarda Deniz olarak eleman sorununa cozum bulabilmistir.
Sert tarziyla begeni toplayan Taze Bitti kendi parcalari yanisira, Turkce ve Ingilizce coverlari ile muzik calismalarina tekrar baslamistir.

www.myspace.com/tazebitti

Yorumlarinizi bekliyoruz arkadaslar.Simdiden tesekkurler.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
himm

Aslinda elimizde birsuru secenek vardi, ama sirf etkileyici olsun diye isim bulmak taraftari degildik.Birazda soru cevap oldu.Grubun ismi ne?? Taze Bitti.(yok, kalmadi anlaminda)Vermek istedigimiz mesajin daha onemli oldugunu dusunduk.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
:))

Tesekkur ederiz.Umarim bircok insanda senin gibi dusunur ve onyargili yaklasmaz.Bizim yapmaya calistigimiz insanlara sadece asktan vs. bahsetmek degil, birazda yasananlari bize yutturmaya calisilanlari gostermek.Benim gozumde muzik bir isyandir haksizliga ve adaletsizlige karsi.Umudum bunlari insanlara elimizden geldigince anlatabilmek.
 
Keşke her grupda sizin gibi düşünebilse, ama çoğu grup müziği hava için, karı kız yapmak vs. pis işlerini bulaştırıyorlar.Müziği kötü amaçta kullanmayıp, gerçekten severek iyi bir düşünceyle yapmanız, gerçektende müziği sevdiğinizin bir göstergesidir...Başarılar dilerim :)
 
Baroeg metalfest

Taze Bitti Moribund Oblivion'ininda sahne alacagi Baroeg metalfest'de 13 aralik gunu sahne alacaktir.Taze Bitti olarak Moribund Oblivion'la ayni sahnede calmaktan mutluluk duyar ve kendilerine basarilar dileriz.
 
Demo album

Taze Bitti 21 subat tarihinde (tek gunlugune kiralayabildigi :) ) studyoya girmis ve 3 parcalik bir demo album hazirlamistir, destegini esirgemeyen herkeze tesekkurler.
 
11 Eylul 2010 - Baroeg Open Air,Rotterdam

Taze Bitti 11 eylul cumartesi gunu Rotterdam Zuiderpark'da Sodom ve Umbra et Imago gibi adini duyurmus bircok grupla ayni sahneyi paylasacaktir.Butun sevenlerimizi bekliyoruz.
Desteginiz icin simdiden tesekkurler..
 
Geri
Üst