Sansamp Gt2 Acil Yardım!

arkadaşlar pedalı denedim bugün büyük bir gazla gittiğim gazlada hüsrana uğradım arkadaşlar hayatımda duyduğum en kötü drive dı ya acaba amfinin direk inputtan girmemizdenmi kaynaklanan bişey yani çıkan sese distortion demek bile o kadar zorduki hayatımda çaldığım duyduğum dokunduğum gördüğüm en kötü pedaldı. hani dersiniz ya gitarı kendime taksam daha iyi ses çıkar aynen öyleydi bunun nedeni acaba preamp girişinden girmek zorunda olduğumuzdanmıdır? internetten dinliyorum çok güzel tonlar geliyor ama ben denediğimde çok kötüydü hani kötü bulduğum bi kaç pedal var digitech df7 mesela ona kötü diyebiliyorum ama bu sansamp ı denediğimde kötü bile diyemiyorum çünkü onu distortion mertebesine bile koyamadım lütfen biri bana bu durumu açıklayabilirmi acaba
 
Preamp girişinden bağladıktan sonra distortion ı yalnızca sansamp danmı aldınız,yoksa sansamp + preamp mı yaptınız ?amfiden amfiye değişiyor,bazen böyle çift distortion almak inanılmaz berbat tonlar veriyor çünkü.
 
Gt2'nin mesa (diğerleri de) modellemesi çok güzeldir.

Kullandığın amfinin preamp katı ile sorun olmuştur.
Mümkünse amfi olarak fx send&return bağlantıları olan bir amfide fx return kısmına girerek denemeni tavsiye ederim. GT2 üzerinden doğru düzgün ayarlarda hala kötü ses alıyorum diyorsan var bir dandiklik derim :?

Bar programında direkt miksere gt2 bağlayıp sağlam tonlar alan gitaristler var bu forumda.
 
Pedalın ayarlarını düzgün yaptığınızdan eminmisiniz? Yani tweed modellemesini açıp higain tonlar almaya çalıştıysanız mesela böyle bir sorunla karşılaşabilirsiniz.
 
Geri
Üst