jackson js22 dinky arch top 2 black almayi düsünüyorum. İyi mi yoksa onerebileceginiz baska modeller var mi butcem en fazla 10k olur o bile fazla ama. Bir kere alayim kaliteli olsun istiyorum.
arama cubugunda bulamadigim icin konu actim zatenlutfen arama cubugunu kullan
kardesim biliyorum arama butonunu da ayrintili bilgi almak icin yazdim ne gerginsiniz ya. Ugrasmak istemiyorsan yazmayacaksan gec git zor degil
😮💨 cok zorUgrasmak istemiyorsan yazmayacaksan gec git zor degil
aynı başlık hergün farklı varyasyonlarla açılınca..kardesim biliyorum arama butonunu da ayrintili bilgi almak icin yazdim ne gerginsiniz ya. Ugrasmak istemiyorsan yazmayacaksan gec git zor degil
JS22 forumda bin kere konuşuldu o yüzden Arama yapman öneriliyor… yazma geç filan diye atar yapmaya gerek yok.jackson js22 dinky arch top 2 black almayi düsünüyorum. İyi mi yoksa onerebileceginiz baska modeller var mi butcem en fazla 10k olur o bile fazla ama. Bir kere alayim kaliteli olsun istiyorum.
demek ki yazdim arattim cikmadi. birileriyle kisisel olarak konusup tartismak istedim de tamam bir daha konu acmam zatenHadi arama çubuğuna yazdın çıkmadı.Google'daki arama çubuğuna da mı yazamadın ?
uzun vadeli kullanabilecegim 10k yi gecmeyen bir gitar var mi peki?JS22 forumda bin kere konuşuldu o yüzden Arama yapman öneriliyor… yazma geç filan diye atar yapmaya gerek yok.
Bir kere alayım ömürlük olsun denecek bir gitar değil, vasat bir başlangıç gitarı. İş görür ama uzun vadeli kalite vs bekleme.
O fiyata uzun vadeli gitar çok zor. Siz belki alıp üstüne masraf yaparsanız olur. Ama bu bütçeyle elektro gitarda bir kere alayım tam olsun gibi bir şey yok. Mümkün değil.uzun vadeli kullanabilecegim 10k yi gecmeyen bir gitar var mi peki?
kac kez diyebilirim daha ayrintili bilgi almak icin actim diye? Tamam belki vardi belki oradaki bilgiler ihtiyacimi karsilamadi? Bu kadar abartilacak birsey yok neye bu kadar gerildiniz anlamadim. İlk defa burayi kullaniyorum yardim alayim kafamda soru isareti kalmasin diye de keske kullanmasaymisim pisman ettiniz gercektenYazmış çıkmamış 😀
Eğer gerçekten yanıt peşinde iseniz, size verilen cevaplara odaklanırsınız.kac kez diyebilirim daha ayrintili bilgi almak icin actim diye? Tamam belki vardi belki oradaki bilgiler ihtiyacimi karsilamadi? Bu kadar abartilacak birsey yok neye bu kadar gerildiniz anlamadim. İlk defa burayi kullaniyorum yardim alayim kafamda soru isareti kalmasin diye de keske kullanmasaymisim pisman ettiniz gercekten