ACİLL LÜTFEN! elektro gitar + amfi +procesor arıyorum....

S

seyitomar

2. el floyd rose gitar , amfi (kaç wattlık olduğu fark etmez) ve procesor arıyorum.... çin malı olmasın !!!!! izmirde elden hemen alınacaktırr acillll!!!! bütçe 400 TL!!!!
 
2.el epiphone special bulabilirsen kaçırma derim.Cort ürünlerine hiç bulaşma.Alırsan cort olursun mort derim.400liraya gitar amfi ve prosesör sığdırman çok zor.400 lira diyorsan fazla kalite aramıyorsun demektir.Prosesör istiyorum diyorsan Digitech Rp50 al amfi olarak marshall mg10cd dediğim ürünler çok iyi ürünler değil ama 400 liraya sığdırmak gerekirse bunları önerebilirim anca.Gitar olarak dediğim gibi epiphone special bulabilirsen al.Yahut bi squier öneririm.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
ya arkadaşlar elimdeki bütçe 400 lira mecburen dedim ya 2.el temiz çin malı olmayan floyd rose gitar ve amfi(kaç watt fark etmez) ve procesor lazım hepsi 2. el olabilir önemli değil. hepsinin bi arada olmasıda önemli değil!!! birini birinden birini birinden alabilirim.. ama lütfen peşin para C@$h!!!! izmirde!!! hemen alınacak!
 
coroless sen beni müsait olduğunda bir daha ara dediğin teklifi bi konuşalım ve benm msn yi ekle gitarın fotolarına bakıyım... [email protected] 05069684547......... arkadaşlar başka tekliflerede açığım.......
 
Geri
Üst