Davul için yardım

V

venomous__

Öncelikle herkese merhabalar ;
Yakın bi zamanda eve davul almayı düşünüyorum.Sadece evde kullanmak için ucuz ,birazda kaliteli(en azından alır almaz parça değiştirmek zorunda kalmıyım) davul markası tavsiyeleri istiyeceğim.Bunun dışında en önemli sorum ise bu davulu nasıl susturacagım :) Malum apartman dairesinde yaşıyoruz.Bunların susturucu derileri varmış ama kafamdaki soru işareti bu deriler davulu ne kadar susturuyo?Yani en azından ses evden dışarı çıkmıyodur diye düşünüyorum fakat bilenlerin tavsiyelerinide alsam fena olmaz.Şimdiden teşekkür eder yardımlarınızı beklerim
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
btu_91 demiş ki:
o gürültü derdini çoğu baterist yasıyo en iyisi elektronik bateriler sanıyorum artık zilin dibine vurduğunda bile o sesi algılıyorlar bateristler canlı olarak bile kullanıyor bence parana kıy al bitane roland modelleri iyi sanıyorum hem gürültü derdi olmaz hemde mixer e girer canlı performanslardada kullanabilirsin ... :)

biliyorum apartman dairesinde yaşayan biri olarak seçme şansım yok ama elektronik de ne bilyim oyuncak gibi geliyo bana :) Anlamadıgım bi nokta davulda bu susturucular davulu ne kadar susturuyo?Çevremdede eve davul alcam dediğim zmn insanlar 2 kere düşün diyolar..Yani yeteri kadar susturmuyomu .
 
Sadece evde çalışmak için alacağım, konsere monsere götürmem gerekmez diyorsan davul yerine pearl rthym traveller türü bir cihaz daha uygun olur. Ama diyorsanki davul almışken etkinliklere götürmek farz olur, o zaman susturucu plastikler satılıyor onlardan alabilirsin yada yine pearl'ün mesh head denilen delikli zarları var onları öneririm.

Marka dersen yamaha, tama ve pearl'ün giriş seviyesi veya alt orta seviyesi aletleri idealdir. Bence aksam olarak en iyisi pearl ama sen tek bir kişinin ipiyle kuyuya inme, olabildiğince araştır, git bütün markaları dene denetmeseler bile aksamlarını iyice incele.
 
Geri
Üst