peavey classic serisine en yakın lambalı pedal

arkadaşlar peavey classic serisinin drivesine yaklaşabileceğim en iyi lambalı pedal hangisi sizce?? yani lambalı pedallar bana biraz sert geldi ama daha böyle peavey drivesi gibi hafif distortionlu bi lambalı pedal alıcam tavsiyeleriniz neler ? teşekkürler.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
ya şimdi bi ehx in english muff n pedalını aldım 2 lambası var cayırtılı bi pedal biraz..inş. aradığım odur..yani şu an elimdeki ekipmanda çok sağlam ama fender deluxe reverbi satıp peavey almak istemiyorum..ekstradan bi peavey içinde şu aralar para bulamam ama bakalım denemedeyim hala...ts9,ts808 falan hepsini denedim boost için iyi olabiliyoda tek başına benim hoşuma gitmiyo açıkcası..boğuk bi tonu var çok net deiller...teşekkürler tavsiyen için...başka önerilerde bekliyorum tecrübeleriniz doğrultusunda.
 
Classic serisinin drive'ları çok ahım şahım değil ki bunu taklit edecek bir pedal yapsınlar. Bununla birlikte yanlış hatırlamıyorsam Muff'n gayet gümbür gümbür bir alet. Ne istediğini az çok tahmin edebiliyorum; OCD, Fulldrive, Crunch Drive gibi pedallara bakınmanı tavsiye ederim. Hoş bu aletler de kolay kolay bulunmuyor.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
vallahi abi OCD için sana mesaj atacaktım satarmısın diye de cesaret edemedim :D eğer zaten bi fulltone fulldrive falanda bulursam direk takasa girmeye çalışıcam muff n ile eğer takaslayan olursa. hoş satan falanda yok zaten...ebaydan falanda getirtme şansım yok malesef :(
 
Anlamadım.

Fender Vintage Reissue 65 Deluxe var ve de o amfinin üzerinde Peavey Classic 30 drive tonu mu elde etmeye çalışıyorsun?

Ciddiyim...

B
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
yok hocam elimdeki 65 reissue değil malesef...silverface 1980 lerden kalma ve üstünde drive yok o yüzden açmıştım başlığı fakat şu an english muff n dan güzel tonlar almaya başladım .
 
Tam hatırlamıyorum ama alım-satım ın 20 sayfasını bir kurcala,bi kişi vardı amfi tamircisi,ton yapıcısı deniyordu.kafandaki tona göre nokta atışı pedal dizayn edebiliyordu sanırım,yaptırmadım bilmiyorum ama referansları yurtiçi ve yurtdışı genişti diye hatırlıyorum bi kapısını çal istersen.gerci almışsın pedal ama kesmezse modifiye ettirirsin enteresan yollara girersin...
 
Geri
Üst