Yasak Bölge

Öncelikle; Barış Manço günü güzel bi konserdi. Akordların bozukluğu. kulisin sokak olmasıyla ilgili. Çok soğuk olduğu için hiç bir gitar akor tutmuyodu. Zaten sahneye çıkana kadar kara sevda çalabileceğimi düşümüyordum. Ellerim donmuştu. TurkRock tayfasına çok teşekkürler. Gitarımı beğenen arkadaşa da. Arada o gitarla çıkmayı seviyorum. sesi çok iyi olmasa da...

Barfly konserinde de; verdiğimiz en kötü konser oldu herhalde. Dosage ve Antiorganizasyona çok teşekkür ederiz. Pembe Pamuk'la çok muhabbet edemedik. Ama tebrik etmiş teşekkür ederim. Ben de sizi tebrik ediyorum. Dosage'ın vokalistine beni kırmayıp eşlik ettiği için teşekkür ederim. Kimse darılmasın. 3 kere Wicked Game çaldı. Belki de daha önce dinleyip alıştığım için ama en çok sizinkini beğendim. Göktuğ kızmasın:p
 
Arkadaslar vokalistimizin internet erişimi olamadığından size: Sizinle aynı sahneyi paylasmanın kendisi için de buyuk zevk olduğunu ve bütün Yasak Bölge grubuna yorumları için çok çok teşekkur ettiğini iletmemi istedi. :)

Dosage olarak yanınızdayız arkadaslar.Gorusmek üzere..
 
arkadaşlar yine tüm yorumlarınız için teşekkürler,eksik olmayın..
güzel bir barış manço konserinden sonra barfly da hem sizi o kadar beklettik hem de kötü bir performans sergiledik,kusura bakmayın..önceki günlerin yorgunluğu,konser sırasında birbirimizi duyamamak we saat 11e kadar içki içerek beklemek kötü performansın en önemli nedenleriydi am bahane kabul etmez tabi..
o akşam çıkan bütün gruplara tebrikler..
hair kardeşlerim harikaydınız...
we dosage sizle beraber çalmak yine güzeldi we vokalistinize bize renk kattığı için benden de teşekkürler....
 
evet kardeşlerim artık yasak bölgenin demo için çalışması gerekmiyo mu sizce de?
sesiniz ve isminiz yeterince yankılandığına göre Ankara'da ,kolları sıvayın okullar açılmadan.
tembellik yok herkes kayıt bekliyo
saygılar güven
 
slm

arkadaşlar organisazyonla ilgili eleştirilerinize katılmakla beraber böyle bir konserin maliyetinin 6milyara yakın olduğunu hatırlatmadan geçemeyeceğim. ve bizim böyle bir konseri kendi olanaklarımızla yapmamız şu an için imkansız görünüyor. durumdan benim de rahatsız olduğumu bilmenizi isterim. ve barış manço fest'in devamı için şöyle bir karar aldık istanbuldan ve ankaradan 2 şirket ortak girip yapıcaz. hiçbir dernek ve kişi yardımı almadan sadece ciddi şirketlerin sponsorluğunda yapmaya çalışıcaz. sahnede özürlerimi belirtmeme rahmen şunu bilmenizi isterim siz sahnede iken ben kuliste yarım saatlik bir tartışma geçirdim. yoksa müzik direk kesilecekti. bu konuda ki düşüncelerimi en iyi siz biliyorsunuz ama yinede herşey için çok üzgünüm . kişisel yaptığım diğer organisazyonlarda görüşmek üzere..( sizinle ilgili konser sonrası çok iyi tepkiler aldım. özel şarkı için de teşekkürler)
 
biraz geç oldu ama :)
4 şubatta süperdiniz-size eşlik eden yek grup bizdik ne yazıkki-ortam kötüydü ama siz iyiydiniz :D
demo sorduk size orda ama demo yok kayıt var dediniz-bana yollarsanız sevinirim :)
 
Geri
Üst