DnD 28 Mart 2024 #2 Uzun zamandır dinlediğim en iyi şey. Teşekkürler Turkrock yo… Bu arada, max. 5 bin TL bütçe dahilinde iyi bir Amerikan gitar önerebilir misiniz?
Uzun zamandır dinlediğim en iyi şey. Teşekkürler Turkrock yo… Bu arada, max. 5 bin TL bütçe dahilinde iyi bir Amerikan gitar önerebilir misiniz?
barrios 28 Mart 2024 #3 Ozzfish demiş ki: 165165 eklentisini görüntüle Hepsini görmek için tıklayın... Turkrock yooo!!! Çok eğlenceli olmuş, bayıldım valla...
Ozzfish demiş ki: 165165 eklentisini görüntüle Hepsini görmek için tıklayın... Turkrock yooo!!! Çok eğlenceli olmuş, bayıldım valla...
@ @Raskolnikov@ 28 Mart 2024 #5 Foruma gelip de hiç araştırmadan, okumadan direkt konu açan insanlara göndereceğim yeni bir konu teşekkürler @Ozzfish.
Foruma gelip de hiç araştırmadan, okumadan direkt konu açan insanlara göndereceğim yeni bir konu teşekkürler @Ozzfish.
Nergal 28 Mart 2024 #6 ahahaha tek kelimeyle harika olmuş. açmadan önce böyle bir şeyle karşılaşmayı hiç beklemiyordum çok iyi yahu.
ahahaha tek kelimeyle harika olmuş. açmadan önce böyle bir şeyle karşılaşmayı hiç beklemiyordum çok iyi yahu.
Ozzfish 28 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #7 Devamı yakında gelebilir, dinleyen herkese teşekkürler 🙂 Suno ile yaptım, teknoloji çılgın yerlere doğru gidiyor.
Devamı yakında gelebilir, dinleyen herkese teşekkürler 🙂 Suno ile yaptım, teknoloji çılgın yerlere doğru gidiyor.
Ozzfish 29 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #8 Your browser is not able to play this audio. Versiyon 2 , sıcak sıcak 🙂
Metis.Studio 29 Mart 2024 #10 Ozzfish demiş ki: 165202 eklentisini görüntüle Versiyon 2 , sıcak sıcak 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... Şarkıyı yaşadım!!🤣🤘
Ozzfish demiş ki: 165202 eklentisini görüntüle Versiyon 2 , sıcak sıcak 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... Şarkıyı yaşadım!!🤣🤘
DeathDrain 29 Mart 2024 #12 Bu parcanin sonundaki kismi 3-4 dk uzatsak forumdaki gitaristler olarak solo yazip calsak nasil olur?
Bu parcanin sonundaki kismi 3-4 dk uzatsak forumdaki gitaristler olarak solo yazip calsak nasil olur?
Ozzfish 29 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #13 daha iyisi geliyor solo yazmalık 🙂 parçaları bedava sürümde uzatamıyoruz malesef, iki parçayı birşeştirip uzatıyor ancak. Belki önümüzdeki ay ücretli sürüme geçerim harika birşey çünkü 🙂 Son düzenleme: 29 Mart 2024
daha iyisi geliyor solo yazmalık 🙂 parçaları bedava sürümde uzatamıyoruz malesef, iki parçayı birşeştirip uzatıyor ancak. Belki önümüzdeki ay ücretli sürüme geçerim harika birşey çünkü 🙂
Ozzfish 29 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Your browser is not able to play this audio. Tüm metalci kardeşlerim için V3 🙂
voodoochileB 29 Mart 2024 #15 Ozzfish demiş ki: 165205 eklentisini görüntüle Tüm metalci kardeşlerim için V3 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... duman versiyonu ne zaman gelir abi lml.
Ozzfish demiş ki: 165205 eklentisini görüntüle Tüm metalci kardeşlerim için V3 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... duman versiyonu ne zaman gelir abi lml.
Ozzfish 29 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 voodoochileB demiş ki: duman versiyonu ne zaman gelir abi lml. Hepsini görmek için tıklayın... abi duman tonu çok orjinal ve zor olduğu için onu taklit edemiyoruz daha 🤣
voodoochileB demiş ki: duman versiyonu ne zaman gelir abi lml. Hepsini görmek için tıklayın... abi duman tonu çok orjinal ve zor olduğu için onu taklit edemiyoruz daha 🤣
B badpenny 29 Mart 2024 #17 Çok yaratıcı ve eğlenceli işler olmuş, ellerinize sağlık. 💯 Suno da çok güzel bir oyuncakmış bu arada. Bu vesileyle tanımış oldum.
Çok yaratıcı ve eğlenceli işler olmuş, ellerinize sağlık. 💯 Suno da çok güzel bir oyuncakmış bu arada. Bu vesileyle tanımış oldum.
Ozzfish 31 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #18 Bugün ne pişirsem diyorsanız belki faydası dokunur 🙂 Your browser is not able to play this audio.
Ozzfish 8 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #19 Herkes Şarkıcı Herkes Besteci by @ozzfish | Suno city pop, turkish female vocal, funky guitar , groovy bass , song. Listen and make your own with Suno. suno.com Herkes Şarkıcı Herkes Besteci V2 by @ozzfish | Suno 80s funk, groovy bass, funky guitar, turkish female vocal song. Listen and make your own with Suno. suno.com
Herkes Şarkıcı Herkes Besteci by @ozzfish | Suno city pop, turkish female vocal, funky guitar , groovy bass , song. Listen and make your own with Suno. suno.com Herkes Şarkıcı Herkes Besteci V2 by @ozzfish | Suno 80s funk, groovy bass, funky guitar, turkish female vocal song. Listen and make your own with Suno. suno.com
Ozzfish 8 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #20 Bilen Bilir! by @ozzfish | Suno nu metal, drop tuning guitars, active drums song. Listen and make your own with Suno. suno.com 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Bilen Bilir! by @ozzfish | Suno nu metal, drop tuning guitars, active drums song. Listen and make your own with Suno. suno.com 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥