Atladığım bir şey mi var lütfen yardım CIZIRTI ile ilgili ?

A

anilakdag

Arkadaşlar selamlar. Kayıt konusunda kör cahil olduğum için tahminen çok kolay bir çözümü olduğunu düşündüğüm bir sorunum var.Umarım öyledir.

M-audio fast track ses kartı aldım. Şöyleki müzik dinlerken vs. hiç bir şekilde kolonlarda cızırtı yok ama ne zaman ki ses kartının üzerindeki mic inputun sesini açarsam bangır bangır bir cızırtı sesi var. Hatta hiç bir müzik programının veya şarkının açık olmadığını düşünün o halde bile bu mic inputun ses seviyesine ses kartı üzerinden açtığım zaman kolonlar da felaket bir cızırtı meydana çıkıyor . Bunun sebebi nedir arkadaşlar ? Sırf bu sebepten ötürü tabiki kayıtta alamıyorum ? Acaba diyorum inputu açınca kasadan çıkan sesimi kolonlara veriyor ses kartı ? Saçmalıyormuyum ?

Acaba çok basit bir şeyimi atlıyorum ?
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Tam olarak ne yaptığımı söylüyorum. Ses denetimine giriyorum- özelliklere de giriyorum. çalma işretli iken yukarıda fast track out 1/2 yazıyor . Yukarıdakini fast track in 1/2 yi seçtiğimde ise kaydetme çıkıyor fakat aşağıda hiç birşey çıkmıyor.Yani dalga cd çalar vs. şeklinde ?
 
Geri
Üst