Degika

chinomoreno demiş ki:
_DPRM_ demiş ki:

uzun zamandır tanıdım bi kaç insanın bazı hareketlerini yorumladım, bunun yanında mesajın içerii we dilinin yazılan insanları baalaması gerektiini düşünüorm. herhangi bi problem olursada bana bunu söliiip kendilerine ait bi cwp werebilicek yeterlilikte olduklarına göre beni tanımayan benim hiiiiç tanımadıım bi başkasının herhangi bi şekilde beni eleştirmesi bana bi kaç misli ANLAMSIZ gelio!!
umarım kırıcı olmamışımdır..

Anlamlı -1
 
bir grubun basarili olmasinda önemli etkenlerden biri de elemanlarin uzun süre beraber olmasi, bazi seyleri beraber kesfetmesidir. Tabii yüksek miktarda kesfetme heyecani olmasi lazim.

DEGIKA soundu ve tarzi bu sekilde oturur.
elemanlarin yeterli derecede motive olduklari AMATÖR bir grupta bu tarz bi yol ayriligi grubun ilerde ancak bi bar grubu olmasiyla sonuçlanir.

Ancak belirli bir mesafe kattetikten sonra bazi elemanlarinizin bu isten çok da fazla keyif almadigi veya motive olmadigi ortaya çikarsa sanssizsiniz demektir.

Açikçasi daha yolun basindayken belki daha pena tutmayi bilmeyen en basit davul ritmini çalamayan ama bu isten deli gibi zevk alan 4-5 adamin bir araya gelmesi belki de en iyisidir.

Gruptan ayrilan elemanlarin yerine gelecek olanlar Degika yi eski elemanlari kadar benimsemesi uzun zaman alacaktir belki de hiç benimsemeyeceklerdir.

Sonuç: gürhan ve selo nun degikayla müzik yapma konusunda motive olup olmadiklari asil soru. Cevap evetse(kendilerine göre), eleman degisikligi size ancak zarar verir. Hayirsa (yine kendilerine göre) yapacak bisey yok, motive olmus, sizi benimseyecek elemanlar bulmaniz konusunda bol sans...
 
:p

Zephyr_007 demiş ki:
işte zeka unsuru...Deprem farkı :D
Ya yakın gelecekte Deprem ile aranı yapıyorsun ya da kapanmış konuyu aç aç bir hal etmeye çalışıyorsun.. :) Ahanda birbirinden güzel 2 opsiyon sana :D Açıkla bakalım şimdi kamuoyuna.. :LOL: Geçti Gürhan yaw... "Rahad olun" demiş ünlü bir düşünür... :p

katapult demiş ki:
artık çalışmaya başlada adam ol
Ben ÇAAAAAAAT dedirtmesi gereken bir cümle ama bakalım, kimileri öyle bir ağır ki; olması gerekenin tersine - bu laf onun altında ezilir... :p Yalnız o okunan mesajlar benimkiler ise vay halime derim ben, böyle sansasyonel hareketlerden kaçının gençler :p Sonra İ.Tatlı babamızın "motorizayonu" bozuluyor :LOL:

batusch demiş ki:
:LOL: Valla öyle değil işin aslı, yani söylemedi deme bir zaman sonra :p

Hassan demiş ki:
bir grubun basarili olmasinda önemli etkenlerden biri de elemanlarin uzun süre beraber olmasi, bazi seyleri beraber kesfetmesidir. Tabii yüksek miktarda kesfetme heyecani olmasi lazim. DEGIKA soundu ve tarzi bu sekilde oturur. elemanlarin yeterli derecede motive olduklari AMATÖR bir grupta bu tarz bi yol ayriligi grubun ilerde ancak bi bar grubu olmasiyla sonuçlanir. Açikçasi daha yolun basindayken belki daha pena tutmayi bilmeyen en basit davul ritmini çalamayan ama bu isten deli gibi zevk alan 4-5 adamin bir araya gelmesi belki de en iyisidir. Gruptan ayrilan elemanlarin yerine gelecek olanlar Degika yi eski elemanlari kadar benimsemesi uzun zaman alacaktir belki de hiç benimsemeyeceklerdir.
TnKcnr'e yazdıklarımın yanına +1 koyuyorum teşekür etmek adına. Sonrasında ekleyecek bir kaç şey buldum, paylaşmak istedim..

Bir grubun başarılı olmasını sağlayacak zilyar nedenden biride evet, elemanların birbirlerini bilmesidir... Ancak grupta en geç tanıdığım insan, vokalist ile sahne beste vs. olsun, brilikteliği yıllanmış arkadaşlarımdan daha çok uyum içindeysem bu konu hakkında fazla bir şey söyleyemem... Zaten bu grubun henüz ilk yılını doldurmasına bile bir kaç ay var. Böylesi kararlar verebilmek için ben yeteri kadar genç olduğunu düşünüyordum bu grubun oysa... Böylesi tepkiler beklemiyordum açıkcası, o yüzden "sana da eleştiri yapılmıyor" dercesine yanıt verdiğim için beni bağışlayın, amacım insanların kararlarımızı yanlış benimsemesini engellemek. Yoksa gerçekten minnetarım, eleştirinin olumsuz olanlarına ihtiyacı var amatör grupların...

Degika'nın her geçen gün değişen sound'una yeni bir heyecanın katılması belki de çok şey katar... Onu sadece zaman gösterecek. Umarız ki yolunda gider her şey. Degika'nın tarzı konusunda da diyeceğim hiç bir şey yok, Davulcunun saçları/pantolonları ve vokalcinin düz açıdan tüm davul setini kapatacak kadar büyüklükte olması hiç değişmez :LOL:

Gruptan ayrılanların grubu benimsemesi kesinlikle çok zor olacaktır. Şahit oldum, altına imzamı bile atarım ben bu cümlenin... Ama heyecan, biraz heyecan, bu bir çok şeyi çözebilir...Basistimizin bence bu yegane eksiği idi. Sonuncunda olay grubu bırakmasına yol açtı. Zaten Emre Özcan kararı verildiğinde Degika bitmişti. Çünkü o zamandan beri kendimi Edison'da sabah kahvemi doldurmaya şartladım... Sabaha karşı o stüdyodan çıkıldığında uyumak için büyük bir huzurun beni bekleyeceğine inandım...

Umuyorum ki bahsettiğim zamanın aracısı bu grup olur... Futurist olmayalım bu kadar di'mi? Şimdi D.e.g.i.k.a.'yı yaratma zamanı :twisted:
 
D.E.G.İ.K.A bir yaratık mıdır kine!!!
kim yaratmış veya yaratıyor asıl soru bu mu olmalı acaba?!??!?!!?!??!?!!?!?!?!!?!??!?!!?!??!?!!?!??!?!!
(ensona egzersiz yazdım bunu çalışıp gelin)
(!=sol buna karşılık ?=sağ hadi iyi çalışmalar)
:metalhead
 
Arkadaşlar an itibariyle öğrenmiş bulunuyorum ki y]kseklerden uçan bir simge, öyle bildiğin değil ama bu DJ olan bir simge; aslında benim "gaayet iyi" olarak nitelendirdiğim davulcudan bile "yarışamaz" denilecek kadar üstünmüş! Bu foruma bir anket eklemektense bu ilginç konudaki yorumlarınızı almak isterim...

Saygılar ve sevgiler...
 
batusch demiş ki:
D.E.G.İ.K.A bir yaratık mıdır kine!!!
kim yaratmış veya yaratıyor asıl soru bu mu olmalı acaba?!??!?!!?!??!?!!?!?!?!!?!??!?!!?!??!?!!?!??!?!!
(ensona egzersiz yazdım bunu çalışıp gelin)
(!=sol buna karşılık ?=sağ hadi iyi çalışmalar)
:metalhead

(??????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!?!?!?!?!?!?!????!!!!????!!!!?!???!!!!???!?!??!)
kartal'a yeni egzersiz, çalış bayramın ilk günü sınav yapcam!!!
 
Geri
Üst