Degika

Çıkarılacak dersin "Can!!! Pianoya geri dön" & "Çağatay, takılmaktan vazgeç" veya "Gürhan kendini aş, filizof ol" demekten ibaret olmadığını varsayarak bu deneyin Rock müziğin ruh sağlığı açısından zararlı olduğunu dile getirmekten ibaret olduğunu öncelikle belirtmek isterim...

Farede diğer hayvanlar gibi iç güdülerine göre hareket eden bir hayvandır. Ve heriflere Cradle Of Filth dayadıklarına eminim... Bende fare olsam, bende bırakır labirenti satanist damarımı konuştururdum :) Tahmin ediyorum yüksek sesli müzik bu hayvanları korkutmuştur, yoksa ben eminim ki Rock Müzik dinleniliyor, veya yapılıyor diye kimse kimseyi harcamaz... Veya kuyusunu kazma hevesine kapılmaz. Hatta "Bi ' kalemlee silip atmaz"... Bu deney kale alınmayacak kadar mantıksız bence. Hatırladığım kadarıyla da zaten Amerika'da grunge rüzgarının estiği, çoğu gencin idolünü Kurt Cobain olarak belirlediği ve saçlarını uzatmaya başladığı dönene rast gelmişti bu deney... Amaç bu gidişatı toplumun bilgisine sunmaktı, o kadar. Günümüze uyarlanması ise benim buraya Nasreddin Hoca fıkrası yazmam kadar anlamsız bir şey. Çünkü günümüzde kimse kimseye tencere vermiyor, veya eşeğe ters binmiyor. :p Ama Selo'nun vermeye çalıştığı mesaj da gayet açık... "Eğitim Şart!!!" :p

Şaka bir yana ben anladım, ancak katılmıyorum. Müzik piyasasında herhangi bir grupta birilerini çıkarıp çıkarıp geri almanın da "rock hırçınlığı"na bir tür 'reset atmak' olarak adlandırılmaması gerektiği kanısındayım ;) Arada var yine bir-iki tane, geyiğimin madur görülmesini dilerim... peace!
 
Degika'nın hata yapmadığını göstermek adına bir süre daha askıdayız. Ben uğraşıyorum, biraz daha yaa...

Ayrıca dün gittim, gördüm, utanç duydum ve eve döndüm... Heyy gidi birayı fazla kaçırdığı için kendilerini sahnenin hemen önüne atıp (neredeyse) clubber figürleri sergileyen, "blues için yapılan dans" ile kızlara tüm yeteneklerini sergileyen, memleketimin kültürel seviyesini zedeleyen zihniyet... :evil:

Sözüm sana... :p "Bi'cisim yaklaşıyor kaptan!!!" :LOL:
 
Afrodizyak Karıncaların Yuvalarındaki Fuhuşu Engellemek Konu

Bakıyorum da iyice Eskişehir'li olmuş birileri :D Özledim eski ortamı yaa. "Jinsel olarak yani" :LOL: Yarın becerebilirsem bir fotoğraf upload etmeye çalışacağım bu foruma. O zaman anlatabilirm derdimi. Ama evet, Gürhan doğru diyor... Bu durum çözülecek ve çok sağlam bir yapıya sahip olacak bu grup!! Sonrası için bize yine eski günleri özlemek kalıyor sanırım, zaman gösterir herhalde n'olacağını? İzleyip görelim... :twisted:

entity5 demiş ki:
"Bi'cisim yaklaşıyor kaptan!!!" :LOL:
Adın ne senin?¿? :LOL:
 
Ya ben cevap yazacaktım ama yazma özürümü mazur görüp canın mesajına kocaman bi +1 koymamı yine yeniden mazur görün :) :) Gerek yok ya seviyorum ama yinede HEPİNİZİ...
 
Evet okudum da "şu" diyen olmamış forumda. Belki bende diyemem yine ama deneyeceğiz bakalım :mrgreen:

Bu grubun basçısının ayrılmasıyla Degika evet, dağıldı. Geriye kalan vokalist Çağatay ve davulcu - Ben'im bu Degika ismini koruma ve beraber çalışmaya devam etme hevesimizden ibaret şu anki Degika. :roll:

Nadas dedikleri böyle bir şey olsa gerek. Yaza cıvıl cıvıl bir tarla mı bekleyecek bizi, yoksa kargalarla mücadelede yenik mi düşülecek bilinmiyor elbet... :?

Çağatay, :| umarım son 4'lüğün kime hitap ettiğini görüyorsundur... :!:
 
Ulan daha demin konuştuk, neyse - görünen o ki sen adam olmayacaksın... Madem öyle sanırım'ı sil bari de bir anlam teşkil etsin???
 
Neyse, ikili muhabbetleri bırakalım artık da ben "kısa bi" hatırlatma yapayım: :)

Degika önümüzdeki haftalarda hiç bir yerde!!! :p
 
Geri
Üst