Rainbow (Over The Rainbow) - İstanbul Konseri

getattachment.jpg


OVER THE RAINBOW
7 Ekim 2009

RAINBOW elemanlarından kurulu OVER THE RAINBOW geliyor!! "Street of Dreams", "I Surrender", "Stargazer", "Kill The King", "Long Live Rock'n'Roll", "Since You've Been Gone" ve bir sürü RAINBOW hiti dinlemeye hazır mısınız?

70’li yılların unutulmaz Hard Rock gruplarından RAINBOW’un elemanları olan Joe Lynn Turner, Bobby Rondinelli, Greg Smith ve Paul Morris ile grubun kurucusu ünlü gitarist Ritchie Blackmore’un oğlu Jürgen Blackmore tarafından kurulan OVER THE RAINBOW, Türk RAINBOW hayranları ile buluşmaya geliyor.

OVER THE RAINBOW 7 Ekim’de İstanbul’da vereceği konserde “Ritchie Blackmore's Rainbow”, “Rising”, “Long Live Rock'n'Roll”, “Down To Earth”, “Difficult To Cure”, “Straigth Between The Eyes”, “Bent Out Of Shape” ve “Stranger In Us All” albümlerinden unutulmaz şarkıları seslendirecek.

DEEP PURPLE İstanbul konserinden sonra 2009’un en büyük Hard Rock konserinin biletleri çok yakında satışta!
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Bu benim isime gelmedi iste. On grup olayini pek sevmiyorum. On grup olacaksa da yabanci bir grup gelsin niye Türkiye'den bir grubu cikariyorsun ki? İsteyen her zaman gidip dinleyebilir nasil olsa.
Yani 1 saat kafam utulenecek sahne onunde olacak olan o :roll:
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
Hah o iş kotu olan tarafi iste. Rainbow zaten esip gececek. Ondan once 80'ler calan bi grubun cikmasi mantiksiz.
Steve Vai konseri oncesi Eric Sardinas cikmisti. O superdi iste, butun salonu costurmuslardi. Ki zaten sirf Eric Sardinas konseri olsa gidilir. Yani 1 tasla 2 kus.
HTP konseri oncesi The Lizards vardi on grup olarak. Bobby Rondinelli'yi ilk orada izlemistim. Bu da 1 tasla 2 kus konseri olmustu mesela.

Yani dedigim o ki gelen grupla on grup arasinda biraz fark olmali. Rock ise aynisi olmasina gerek yok, muzikal karakteri farkli olsa yeterli. Rainbow muzigi calan bir grubu Rainbow konseri alt grubu yapmanin bence bir anlami yok. Gruba laf etmiyorum yanlis anlasilmasin, olay mantiksiz sadece.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
Afiş tasarımı ile aynı tasarımda olan biletten almak isteyen izleyicilerimiz aşağıdakileri yazıp [email protected] adresine e-mail yollarlarsa konser günü Refresh The Venue gişesinde kendilerine ayrılan biletleri alabilirler.

Ad Soyad:
Bilet Türü: Öğrenci / Tam
Bilet Adedi:

Kapıda kredi kartı geçerli olacak.


Konseri duzenleyen MOOD PRODUCTION'in sitesinden alintidir: http://www.mood-pro.com/moodtr.html

*BİLETİX'TE YAZMIYOR AMA OGRENCİ BİLETLERİ İSTANBUL'DAKI SATIS NOKTALARI VE MOOD-PRO.'DA HALA SATISTA HABERİNİZ OLSUN!!!
 
süper bi konser oldu kimsenin gelmemesine şaşırdım dogrusu yaşan bu dinazorları gördüğüm için şanslı sayıyorum kendimi organizasyonu yapan arkadaşlara bişeyler sölemek istiyorum 8 tl'ye biramı satılır arkadaş ayıp denen bişey var yani paramı sıçıyoruz biz şehrin bi ucundan geldik zaten zaten konserde geç başladı salonu dolduramadılar biraya zam yapmışlar biraz daha insaflı davranabilirlerdi zaten battılar galiba ama neyse herşeye ramen güzel vakit geçirdim
 
Süper konser oldu desem yalan söylemiş olurum.Böyle ses sisteminin içine edeyim ben,böyle önemli konserleri böyle mekanlara vermesinler.Biraları dışarıdan almıştım,2.5 tl birşeydi 2 3 tane aldım bana yetti doğrusu. Ama grup seyirciye karşı samimiydi.

7334_151588157629_576687629_2541866_3691254_n.jpg
 
Geri
Üst