Project Natal

Bende gamespot'ta izlemiştim. Microsoft Xbox 360'ın konferansın da... Hayatımda gördüğüm en süper şey. Xbox 360 bununla e3'e resmen damgasını vurdu. Gerçi yeni sayılmaz. Zamanında PlayStation 2'ye eye toy çıkmıştı. Project Natal çok daha gelşmişi.
 
Şimdi teknoloji şahane, ona bir şey demiyorum. Ama e be hayvan oğlum, e be at kızım, madem top oynayacaksın, kaykay süreceksin, dışarıda yapsana bu aktiviteleri. Eve kapatmışsın kendini, ahır gibi kokmaz mı sonra o salon? Sonra "Dünyada gücü elinde bulunduran kuvvetler, sokağa çıkmaktan korkmamızı, evlerimizde hapis kalmamızı istiyorlar. Eğlence sektöründe teknolojinin gelişiminin bu kadar süratli olması bundan!" diye komplo teorisi ürettiğimizde "Olur mu abi öyle şey yauv!" diye gelmeyin insana..
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Evlerimize bilgisayarın ve internetin gelmesinin bunun başlıca nedenleri olduğunu düşünüyorum.Hangimiz artık merak ettiğimiz bi konu hakkında halk kütüphanesine gidiyoruz?Bu sadece olgun insanlar için geçerli değil ilköğretim çağındaki çocuklar bile bilgisayarın kölesi olmuş durumda.İnternet olmadan yaşayamayan insanlar var.Kimse zorlamıyor ama bunlar için bizi.sadece kendi kendimizi,kendi kültürümüzü yok ediyoruz.bu kadar teknolojiye bende karşıyım,çok fazla teoriler üretilebilir ancak teknoloji çağındayız ve çağa ayak uyduramayan toplumlar yok olmaktan kurtulamamıştır.:D
 

Benzer konular

Geri
Üst