Akustik gitar ve klasik gitar arasında kaldım yardım

Merhaba, ben 3 4 yıl amator seviye klasik gitar çalıyordum. daha sonra klasik gitarim kırıldı ve evdeki elektroyla devam ettim bir süre. klasik gitari yaptırmam için sıfır parası kadar para istiyorlardı ve sapı sorunlu olduğu için yaptırmak istemedim (sanchez marka ispanyol bir gitar eski model). elektro gitardan çok keyif alamadım biraz beceremedim de açıkcası çalma alanım farklı. şimdi tekrardan klasiğe geçmeyi düşünüyorum. akustik gitar da düşünmüyor değilim. şöyle ki ben biraz fingerstyle enstrumental çalıyorum.
örnek:




aynı zamanda şarkı söylerken de eşlik edebileceğim bir gitar arayışındayım. bunda da genelde türkçe her türlü şarkılar çalıp söyleyebiliyorum.
akustik gitara geçersem mutlu olur muyum ? klasik gitarda ne ile karşılaşacağımı ne olacağını biliyorum ama akustik hakkında bilgim pek yok denesem de çok anlayamıyorum yani yine kararsız kalıyorum. akustiğe de ucundan heveslendim alma arefesinde.
bütçem 10-12bin tl arası 2.el almak istiyorum. gitar önerilerinizi ve seçim konusunda yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.
 
Geri
Üst