repertoire dogs

Durum
Yanıtlara kapalı.
Rock'n Dark bünyesinde

Yüksek Sadakat ve Repertoire Dogs'tan Kaçırılmayacak Bir Konser..

İzmir Kemancı Bar'da Yapılacak Olan Konserin Biletleri Satışa Sunuldu.


14 NİSAN CUMA | Kemancı Bar - İzmiR
21.30

BİLET : Öğrenci 10 YTL - Tam 15 YTL
 
Geçtiğimiz cuma Kanca ile pek eğlenceli bir haftasonu programı geçirdim. tümünün eline sağlık.. Ayrıca Özgünün tüm hafat bizle sahne alarak kulaklarımızın pasını gidermesi de ayrıca teşekküre şayan bir durumdu.. Çok yaşa özgün !! çok yaşa Kanca!!!


Ps... aslında kanca yaşamasa da özgünü biz mi kapsak??!! :twisted:
 
Gözlerimi yaşartan grup . . .

Geçtiğimiz çarşamba 'Dungeon'da hayatımın en anlamlı dakikalarını yaşattığınız için çok teşekkür ederim. Müziğinizi gerçek anlamda hissedemeyen insanlar adına üzülürken, ben ve benim gibiler adına da oldukça mutluluk duyuyorum. Zira; 'diesel' t-shirtleri ve benzeri 'tiki' kıyafetleriyle içeri girip, yüzlerini buruşturup dışarı çıkanları gördükten sonra bunları yazma gereği duydum. Keşke sadece; 60's, 70's, 80's icra edilen bi bar'da hep sizi dinlesek. Sadece biz'ler olsak. Başka kimsecikler de olmasa. Yeter de artar bence.

Son olarak; yoğun yırtınışlarım sonucunda beni kırmayıp Pink Floyd (özellikle de bütün gece içimden geçirdiğim Comfortably Numb) çaldığınız için teşekkürü bir borç bilirim. Bıraksanız sabaha kadar yazabilirim belki ama fazla meşgul etmeyim.

İyiki varsınız.. :taptim
 
Sir_xzyfos demiş ki:
Geçtiğimiz cuma Kanca ile pek eğlenceli bir haftasonu programı geçirdim. tümünün eline sağlık.. Ayrıca Özgünün tüm hafta bizle sahne alarak kulaklarımızın pasını gidermesi de ayrıca teşekküre şayan bir durumdu.. Çok yaşa özgün !! çok yaşa Kanca!!!


Ps... aslında kanca yaşamasa da özgünü biz mi kapsak??!! :twisted:

:D:D:D Geçen hafta ben de çok eğlendim sevgili repertuar kardeşlerim,, :) Asıl ben teşekkür ederim,,,yine görüşmek üzre...
 
Sevdiğim ve sevdikleri müziği, yıllardır bıkmadan, piyasa kaygısı gütmeden son derece idealistçe icra eden Repertuar köpeklerini burdan ayrıca kutlamak istiyorum... Kolay gelsin arkadaşlar...
 
25 gun boyunca bulundugum didimde sadece 5 gun izleyemedim oda olur adeta mesai şeklinde gittigim mekanda calan grup sayesinde bi çok mesai arkadaşıda edindim :D şaka bi yana super denilesi bi grup bi grubu oturup 4 saat dinlemek kolay diil ama repertoire dogs bunu basarıodu adeta 4 saat bizi oturdugumuz yere cakıodu bu arada vokalin "rakı"ve " samsun216" sı bende ona karşı kuvvetli bi abi sevgisi dogurdu davulcu ve bass gitarist superdi .gitarist te beni şaşırtan bi çok şey vardı neyse sonuç olarak

cok ii bi grup umarım hiç bozulmaz
Cümletten hoşgeldiniz :D:D
 
ali arda bende dinledim sizi iyidiniz özellikle bass cı ve davulcu iidi gitarist başka sololar attı parçalara aama gine iyiydi yeni adnızla başarılar dilerim :)
 
Durum
Yanıtlara kapalı.
Geri
Üst