Swing Guitars

Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim (özellikle konuyu açan sevgili ssancak’a). Daha tanıtım aşamasına geçmeden, hatta web sitemiz bile henüz tamamlanmamışken getirteceğimiz markanın konuşulmaya başlanması bizim adımıza sevindirici bir gelişme.

Firmamızın tanıtımı ile ilgili yazımızı, web sitemizin tamamlanmasından sonra site yönetimi ile görüşüp ayrı bir başlıkta yazacağım.

Tartışılan konu ile ilgili olarak, ssancak’ın firmamızla herhangi bir bağı bulunmamaktadır. Mersindeki satış yapılanmamızı tamamladık ve halihazırda 3 adet satış temsilcimiz bulunmaktadır. Diğer iller için de yapacağımız duyurudan sonra bizimle iletişime geçebilirsiniz. ssancak ile bahsi geçen gitarla ilgili görüşüp bu gitarın siyahının geleceği konusunda bilgilendirdirme geçmiştik.

Burada reklam yapılması ile ilgili gelinen nokta çok ilginç. Firma olarak reklam kampanyasına başlayacağımız doğru, fakat bu uygulama forumlarda reklamlar için google ads alanlarına verilecek reklamlar (bkz. Alttaki ve üstteki banner alanları) şeklinde olacak. Tabii ki binlerce konu içeren popüler forumlarda her sayfada görünen alt-üst banner yerine tek bir konu açıp bununla ve bu şekilde reklam yapmaya çalışmanın ne kadar mantıklı olacağını sizlerin takdirine bırakıyorum.

Sevgili obican,

İşi “çirkin şekilde yaparak” “amacımıza ulaşma” gibi bir niyetimiz yok. İşimizi her zaman temiz yapmak isteriz. Daha önce müzisyenler diğer firmalar tarafından “aptal yerine” konulmaya çalışılmış olabilir, fakat bu yapılan yanlışların yeni kurulmuş, hatta henüz tanıtımı dahi yapılmamış firmamıza ya da Serkan bey’e da maledilmesi haksızlıktır. Bir gün bir başkası da sizi tanımadan, bilmeden ve sormaya tenezzül dahi etmeden bir suçlamada bulunursa demek istediklerimi daha rahat anlayabilirsiniz, ki umarım böyle bir durumda kalmazsınız.

Fiyatlarımız yazıldığı gibi gayet uygundur. Kendim de müzisyenim ve fiyatlar konusundaki sıkıntıyı biliyorum. En azından fiyatlarımızın, bu gitarların üretildiği ülke fiyatlarına oldukça yakın olduğunu söyleyebiliriz. 2-3 kat fiyat gibi bir uygulamamız yok ve olmayacak. Avrupadaki bir firmanın satış fiyatı ile bizim satış fiyatımızı karşılaştırdığınızda (yukarıda örneği verilmiş) bunu rahatlıkla görebilirsiniz.



Firmamızla ilgili herhangi bir sorunuz ya da isteğiniz olursa özel mesaj yolu ile, sitemiz üzerindeki iletişim formundan veya destek(at)limonmuzik.com e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.
 
Bu arada şunu farkettim, benim yol açtığım yanlış anlaşılma bu başlığın tuhaf doğası gereği Swing Türkiye'den de buna yol açtığım için özür dilememi gerektiriyor sanırım. Limon Müzik yetkililerinden özür diliyorum böyle bir olaya vesile olduğum için. Tartışma bu başlıkta oldu gerçi ama aynı şekilde Encore Müzik'ten de özür diliyorum kendi adıma. Bu özürler kendi payımadır. 3. şahısların davranışları kendilerini ilgilendirir.
 
Geri
Üst