Clean / Mix Özellikli Drive Pedalı

Selamlar,
Beş ya da altı ay önceye kadar TC Electronic Nova Drive pedalını (overdrive/distortion) kullanıyordum. Şu an bu pedala uzaktayım ve alternatif bir pedal arıyorum.

Nova Drive'ın overdrive katmanında clean/od mix knob'u vardı ve bu knob'u çok aktif kullanıyordum. Clean ayarlı transistörlü bir amfiye (veya amfi modelleme pedalı) gönderdiğim sinyali çok hafif drive'layıp sonra da bu mix knob'undan clean'e yakın bir ayara getirerek beni çok mutlu eden tonlar alıyordum. Hani amfim sanki lambalıymış, ses açmaya başlamışım da yeni yeni kırılıyormuş gibi bir tondan bahsediyordum. (bu biraz kişisel bir açıklama oldu) Pedalı devre dışı bırakınca da tertemiz clean'lerim oluyordu.

Şimdi aynı işi yapacak bir pedal arıyorum ancak TC Electronic Nova Drive veya Voodoo Lab Sparkle Drive gibi büyük boyutlu (yaklaşık iki pedal boyunda) değil de normal tekli bir pedal boyutunda bir model arıyorum. (hem board'a sığması hem de nizami bir görüntüsü olması niyetindeyim)

Aşağıdaki link'te aşağıdaki görselleri buldum ancak bir çoğunu bilmiyorum. Bu ürünleri bilen gören kanlı/canlı deneyen dinleyen var mıdır? Önerilere açığım. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

clean_mix.jpg


Link
 
Geri
Üst