Rock Müziği En iyi Anlatan Filmler

Rock müziğin Hayatını Kültürünü anlatan filmler biliyorsanız Paylaşın ben 3 taneesini izleyebildim :(

ROCK STAR
Çılgın Rockcular (Still Crazy)
Ve
School Of The Rock (Yeni)

Bu tarz Filmler insana acaip gaz Verip bişeyler yapma isteği uyandirio!!
ya bi duello Wardı Stev vai ile bi eleman Kapisiolardi hatta kazadan indirmistim ama filmi bi turlu bulamadim Bu tarz filmlerle hasir nesir olan Arkadaslar Arsivlerini Paylasirsa sevinirim..
 
Crossroads o bahsettiğin filmin adı, çook eski 1986 yapım. Daha steve vai nin sakalları bilem çıkmamış :) bacak kadar çocuk la gitar yarıştırıyolardı ama çok saçma bi sahneydi o, Ha bu arada korsan paylaşamayız böyle şeyleri burda, yassah.
 
the doors tabiki başka bir filimde yok zaten...en baba filim bence rock adına şu bu adına :twisted: ama otomatik portakalda baya yansıtıyo rock müziği haricinde sıkı şeyler.. :twisted:
 
baba kopardın beni yaa böle rezalet görmedim haaa :twisted: süper yaa kahkaha atıyorum odamda şuan hahah böyle rezalet görmedim cok süper yaa :twisted:
 
Kesinlikle The Doors... Oliver Stone gibi bir yönetmen, Jimmy Morrison rolünde Val Kilmer. School of Rock, Rockstar vasat filmler bence.
Bir de Back To The Future var: Go Johnny Go!
Ayrıca Van Halen ı ilk kez o filmde duymuştum.
 
Şeyde vardı; bil ve ted miydi o filmin adı.. İki genç müzik yapmakla uğraşıyorlar, bunların müziği geleceğin barışçıl ortamını etkileyecekmiş falan. Tabii yaptıkları rock, metaldi..
 
tabiki tommy.the who nun rock müzikal filmi efsanedir tilt oynayan kör bir çocuğun hikayesi ... rock ruhunu iyi anlatıyor ... şarkıları süperdi izlemeyenler izlesin rock ı insanlara sevdiren bir filmdir woodstock gibi bi düşünceyle yapmışlar adamlar filmi bu yüzden biraz yumuşak bir film ..
 
Geri
Üst