Rock Müziği En iyi Anlatan Filmler

disturbed_one demiş ki:
Bir de yazmayı unutmuşum Across the Universe'de çok güzel bir filmdir.Beatles'ın şarkıları üzerine kurulu bir hikaye (her ne kadar hikaye klişe olsa da ),görselleri çok iyidir.Sıkılmadan izlemiştim.Ayrıca film uzun bir müzik klibi izliyormuş hissiyatı verdi bana.Beatles şarkıları da başarılı bir şekilde yorumlanmış bence.Beatles şarkıları dinlerken sıkılan ben,filmdeki halleriyle birçoğunu dinleyebiliyorum.

aynı durumu farklı bir filmde de görebilirsin. rock müziği ile bir alakası yok film bir dram ama i am sam filminde de beatles şarkıları çok çeşitli isimler tarafından yorumlanmıştı, tavsiye ederim.
 
rock star filmini izledim müzikler güzel ama hikaye harbiden boş. imdb'den 5.4 gibi son derece kötü bir puan almasına şaşmamalı.

film baştan yanlış çünkü cris kendisi gibi değil steel dragon'da ki adam gibi olmaay çalışıyo. ( ki steel dragon'a girdiğinde bile durum böyle ) kendin olmazsan zaten müziğin içinde olamazsın. herkes ilk başta birilerinden etkilenir özenir. ama onun gibi giyinmek konuşmak davranmak ayrı bişey. ayrıca bi ara geçen konuşma gülme krizine yolaçtı bende :LOL:
'' Dinle. Hayranlarımız, bizim sadık,
çılgın hayranlarımız...kanımız ve canımız,
bazı şeyler görmek isterler.Onlara istediklerini veriyoruz.
Tarzımız aynı kalacak, çünkü hayalkırıklığına uğramış bir hayranikiye, dörde, sekize çıkabilir.
Bir de bakıyorsun...yarı boş bir konsere çıkıyoruz.Ve kaybettiğimiz kuzularımız, Ratt
gibi birisini dinliyor olabilir.'' :LOL: steel dragon oldu sana manowar :))) yahu rock ve metal müziğinde hala ilk albümlerindeki gibi beste yapan kaç tane grup var?? müzik zamanla değişir ve gelişmez mi?? bomboş bir film olmuş izlediğime yanıyorum.
 
Walk-Hard-The-Dewey-Cox-Story.jpg


aslında wrath of the titans filmini izliyecektim ama dvd arızalı çıkınca bi kaç ay önce d&r dan 4.99 a aldığım bu filmi koydum. ulan ben bunu niye bekletmişim bunca zaman? judd apatow işi çok çok komik rock n roll güzellemesi. bir sürü rock müzisyeni ve ünlü yüzler cabası.mutlaka izleyin rock adına.
 
Cadillac Records var bi de bilmiyorum daha önce yazıldımı ama rock olmasa da blues severler için çok güzel bir film bence. Beyonce un performansına da şaşıp kalmıştım izlerken.
 
Blues'u en iyi anlatanlar arasında Crossroads , Cadillac Records. :)
cadillac-records-2008-soundtrack-album-cover.jpg
Rock-movies-crossroad.jpg
Blues macerası olarak Honeydripper ve Lackawanna blues​
poster.jpg
0407936.jpg
Grunge için ise Singles :​
2538.jpg
 
Geri
Üst