Stagg L400

Arkadaşlar bu gitarı almayı düşünüyorum düşünceleriniz nelerdir ? Daha önce hiç kullanmadım, sert tonlarda nasıldır ? Örneğin metallica,death vs çalmaya kalksam karşılar mı ihtiyacımı ? Yanlış anlaşılmasın sadece bunları çalıcam demek istemiyorum ama gitarın sert parçalardaki performansını sormak istedim. Bir konuda,bir arkadaştan 2.el alıcam bu gitarı. Temiz olduğunu söylüyor gitarın olması gereken fiyatı nedir ? Şimdiden sağolun.
 
Stagg marka bir lespaul kullandım sahnede yaklaşık 1 sene boyunca, 7 konsere falan çıkmışımdır o gitarla. Clean tonları gayet yeterli idi, driveda çok çok başarılı gitarlar değiller ama çok kötü de değiller. Umduğundan, fiyatından çok daha yüksek bir performans alacağıdan emin ol o gitardan. Grup isimleri ile, tonları ile kısıtlama kendini. Bütçesine göre güzel gitarlardır stagg les pauller.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Teşekkürler yorumun için. Şimdiye kadar Cort X2 kullandım, bu ikinci gitarım olacak. X2 den sonra sanırım oldukça rahat gelecektir bana :)

Fiyatı konusunda da yardımcı olabilirseniz sevinirim. 250 tl civarı vereceğim, uygun mudur ?
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
Floyd Rose'a alışkın değilim açıkçası :) Şimdi elimde şöyle iki imkan var. Ya 300ytl'ye emg-hz manyetikli Cort X11 alıcam, ya da dediğim gibi 250ytl civarına Stagg LP alıcam. Aradığım özellik daha çok rahat kullanım. Cort X2 den çektim biraz, parmaklarımı artık yormasın istiyorum :) Hangisi daha mantıklı bir seçim olur sizce ? 300 Liraya CortX11 mi 250 Liraya Stagg L400 mü ?
 
Klavye rahatlığı istiyorsan x11 gönlünü fetheder, tonları da Stagg'ın herhangi bir gitarına 11 basar =))

Ama floyd rose'dan uzak dur derim hele hele kullanmam diyorsan :)
 
Geri
Üst