Microsoft Outlook 2007

Merhaba arkadaşlar, microsoft Outlook 2007 kullanıyorum, fakat şöyle bir problem peydah oldu. daha düne kadar mesaj alıp göndermemde herhangi bir sorun yoktu, ama artık sadece mesaj alabiliyorum, gönderemiyorum. göndermeye çalışığımda giden kutusunda görünüyor o kadar. zaten orada takılı kalıyor. bu problemi nasıl çözebilirim??
 
Sorunu çözdünüz mü bilmiyorum ben başlığı yeni gördüm, yine de yazmış olayım. Outlook ayarlarınızda SMTP Portu 25 yazan alana 587 yazacaksınız. SMTP portları değiştirildi, 25'ler artık 587. Sorun buradan kaynaklanıyor.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
çok teşekkür ederim.

dediğin doğru, güncel bir siteden buldum yaptım oldu.

şimdi tek sorun microsoft outlook'a gelen bir mesajda resim varsa okuma bölgesinde otomatik gösterilmemesi kaldı. outlook express yaparken m. outlook yapmıyor :(
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
aynen. okuma bölgesinde sen kimden geldiğini görüyorsun ya, e-maile resim ekliyse ve sen mailde yazılanları okurken hemen altında resmi otomatik açmasını istiyorum, resimleri göster demeden.
 
O özellik zaten Microsoft Outlook'un saçma kurallarından biri ne yazıkki. Özellikle bir ayar yaparak geçemezsin, "daha hızlı" kullanım için öyle yapılmış default olarak. Sen göster demediğin sürece saklıyor. Bu aynı zamanda spam mailler için de bir koruma gibi. Biri ilk kez mail atıyorsa ve senin mail serverın o mail adresini tanımıyorsa kendince seni koruyor M. Outlook. Programın özelliklerinden %100 faydalanmıyorsan, en yakın zamanda Outlook Express'e ya da Thunderbird'e geçmeni tavsiye ederim.
 
Aynı problem bendede başladı. 25 i 587 yaptım yinede düzelmedi, başka bi çözüm önerebilecek olan varmı. Şimdiden teşekkürler.
 
benim bildiğim, ttnet veya diğer ISP'ler , SMTP portlarını artık kapalı tutuyorlar, müşteri hizmet numarasını arayıp açtırıyorsunuz.

kapatmalarının sebebi de, spam mail yollanmasını engellemekmiş. spam mail trafiği oldukça artmış.

statik IP varsa, karalisteye de alınmış olabilir. dinamik IPlerde de, karalisteye alınmış denk gelebilir..

ama öncelikle ISPniz arayıp sorunuz.
 
Geri
Üst