?wah

tam otomatik yani yaylı bi tuşa basmadan devreye giren wah almak istiyorum..telecasterle kullanıcam sert bi tarzım yok alternatve rock en fazla.neler onerebilirsiniz?
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
hmm evet 535q da var switch..cry babynn sanırım 95q modlnde var o nasıl bir pedal bilen varmı??cok ekstra bişe aramıyorum zaten ama gcb95 ten fazla wahlayabilmelym gcb yetersiz kalıodu
 
Neye göre daha fazla "wahlayacak" bir pedal arıyorsun. Wah efekti drive pedalları gibi değil ki daha fazlası olsun. Nasıl bir şey istediğini biraz daha açabilir misin?

ADD+ modifiyesi on/off led, Q range pot ve true bypass eklemeleri yapıyor.
 
bence bir tane uygun crybaby gcb95 al ve add mod yaptır switch veya yay okadar da farketmiyor cok rahat alışıyorsun ve jim dunloplarda ayagına oturan bir yapısı var zaten ;) ama sen bilirsin..

ben dikkat etmemişim yaylı istediğine ama hala geçerli düşündüklerim :)
 
yorumlarınız için tesekkurler.demek istedigim gcb nin wahladıgını pek anlayamıodum daha geniş aralıga sahip olmalı alıcagım pedal..nekadara yapıyorlar bu add modifiyesini..
 
tünelden pera müzikten gcb95 aldım dün. nakite 330'a aldım. canavar gibi alet. hjiçbişeye gerek yok derim. adamlar distribütör, tüm modeller var. bence git bağla istediğin anfiye dene. ben bir saat denedim hepsini, çay kahvede ikram ettiler, içim rahat etti sonuçta.
 
Geri
Üst