Geniş Aile

Evet, "kütük" attı. Jackson figürleriyle hatuna sokulmasının ardından tokat yedi, lan tam hüzünlenecek ve arkasını dönüp uzaklaşacak derken omuzlarından tutup kafayı bir gömdü, auhauha hatırladıkça yarılıyorum; böyle beklenmedik tepkiler çok fena ediyor beni. :D Hayvani bir kahkaha attım arkadaş.
 
kız yine çocuktan kafayı yedi. nasıl bir kafa attı öyle arkadaş. :D mürsel'in ani duygu değişimleri de öldürüyor. bu dizi "kaygısızlar" gibi hastalık yarattı valla.
 
İzleyemedim ya. Duyduğuma göre Şukufe karakterini oynayan kadın diziden ayrılmış. Yeni sezon da kimin için kapışacak o zaman Cevo ve Koyu Bilal?

Bu arada Mürsel'in "yürü git lan" diyişine hastayım. :D
 
Eğer öyleyse iyi etmiş, hiç ısınamamıştım onun oyunculuğuna. Bu arada, ilk çıktığı zamanı hatırlıyorum da, dizinin ağızlarda ilk konuşulmaya başlanan repliğiydi o "yürü git lan". Kendisi çok başarılı işler çıkarıyor gerçekten.
 
Sezon finalini dün izledim, biraz dram'a kaçmış. Ama komik yerler yine çoktu. Bilal'in ilk sahnede masanın üstüne çıkıp saçmalaması süperdi. Ulvi'nin Sevo ile ilgili gördüğü rüya da. :D

Ulvi: Ya Sevo, Fransa milli takımında beyaz yok ki, hepsi zenci. jopların içinde kalırsın valla (o ara bi el hareketi yapıyor). :LOL:

Cevahir askere gidiyor, Bilal'i tutukladılar, Şukufe evlendi ve diziden ayrıldı... Eee, ne olacak yeni sezon da şimdi? Umarım 1-2 sene geçti gibi saçmalık yapmazlar.
 
"seni,uluslararası ilişkilerde masaya yatırırım Ulvi" :D

sadece Cevahir'in Ulvi'ye ve Bilal'e çıkışları için bile izlenesi bir dizi..

ama hala finali izlemedim,bu gece inşallah :D
 
Zek'in 2 arkadaşı diziden çıkmış sanırım. 2 bölümdür yok. Sınıfa yeni kız geldi, Şevval; biraz erke tipli, bıyıkları olan birisi. Şimdiden Zek ike süper atışmaları olacak belli.

Kütük yine kafayı yedi. Ama bu sefer yeni gelen kız çocuğun burnunu dağıttı. :D

http://www.youtube.com/watch?v=CycVReVoy3E

2:09-4:01 arası.

Birde ATV de Şen Yuva adlı diziyi izliyorum 3 haftadır. Altan Erkekli döktürüyor. Bi göz atın derim.
 
Dün izlerken resmen altıma edecektim. Bu zamana kadar izlediğim en iyi bölümlerden biriydi... Muti'nin dialogları koparıyor.
 
Aynen. Umarım yayından kaldırmak gibi bir hata yapmazlar... Kanala suikast falan düzenlerim yoksa... Şaka bir yana, sıkıcı pazar günlerime ilaç gibi geliyordu dizi. Keşke kanalı ve gününü değiştirmeselerdi.
 
parayı veren düdüğü çalar oldu demek ki :D starda bütün dizileri topluyo arkadaş. dizide favorim zek, ulvi :D ama bu sene nedense bilal'de bi çoşkunluk var çok güzel espriler patlatıyo :D cumaya aldılar diziyi kaçırdık iyi mi?? :(
 
Dün Ulvi götürdü diziyi... Özellikle Zeynep'in abisinin Cevahir ve Ulvi'yi uygunsuz ( :D) şekilde bastığı sahne çok iyiydi.
 
Dizi her hafta kendini aşıyor resmen. Bu hafta parlayan karakterler Koyu Bilal oldu ve Müfik oldu. Mahallenin zombiye dönüşmesi, akabinde Koyu Bilal'in hepsini boya tabancası ile vurması resmen dizide Residen Evil havası estirmiş. :D N'olur bu dizide hep böyle absürdlükler olsun. :LOL:
 
Geri
Üst