Org Öğrenmeye Yeni Başlayacağım Bi Kaç Sorum Var Yardım..

S

Showoff

merhaba arkadaşlar

başlıkta dediğim gibi yeni başlayacağım ve kafamda bir çok soru var.öncelikle nasıl bişeyle başlamam gerekir ? daha çok elektronik tarz istiyorum piyano yada elektronik piyano gibi değil.synthesizer diye duydum araştırıyorum sanırım elektronik müzik içinmiş.bide fiyat konusunda hangi marka en uygundur dandik bişey de almak istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim bu konu hakkında
 
midi klavye tavsiye ederim.isini midi olarak yapabilecegin gibi studyo kalitesinde iyi sesleri de elde edebilirsin.elde ettigin her iyi ses icin kendini keyif acisindan da gelistirme sansin artar.m-audio'lari tavsiye ederim.org olarak ta ya yamaha ya da casio uygun fiyatlilar.yamaha'nin ve casio'nun pahali olanlari da var.daha profesyonel bir seyler istiyosan ketron tavsiye ederim.
 
olabilir bence.ama daha cok arastirmalisin yani mikrokorglar bildigim kadariyla birazcik pahali.pahasindan ote mikrokorka verecegin o parayla daha iyi seyler alabilirsin.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
abi senin dediğin markalara baktım M-AUDIO Axiom 49 midi klavye fena değil gibi fiyat olarak da uygun istediğim elektronik sesleri alabilrmiyim acaba yoksa yarın fiyat araştırmasına başlayıcam gayet güzel
 
istedigin her turlu sesi alabilirsin hatta onlarin bos sesli olanlari da var tam olarak hangi model bilemiyorum ama istedigin sesleri kendin de icine atabiliyosun.sonra istedigin her seyi calabilirsin.kolay gelsin.
 
Roland SH 201, Alesis Micron gibi ürünlere de bakabilirsin amaç sadece synth ise, ikinci elde daha iyi modeller bulma imkanın olabilir.

Midi klavye alırsan, synth modülleri de araştırabilirsin.

Bütçe belirtmek de yerinde bir karar olacaktır kanısındayım.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
valla 500 ytlye kadar düşünüyorum fazlasını veremem şuan için maximum 550 oda zorlar gibi görünüyor
 
Geri
Üst