Gülse Birsel

oyunculuk yönü çok kısıtlı ve zayıf olmasına, yazdığı senaryonun bir çok dizinin düştüğü hataya düşerek gerçekçilikten uzak repliklerle dolu ve çok yapılan espriler üzerine kurulu olmasına rağmen sevimli bulduğum bir insan kendisi. :zombi
 
dün BAŞKA YERDE YOK ta gördüm hatunu...görüşlerimin doğruluğunu onayladım..espri yapıyo kendi gülüyo ve insanlara bakıyo gülüyorlar mı diye..gülmeyen var mı diye ya..esprilerde kitaplardan alınmış yani..kendisinin aslında espri yeteneği yok..kitaptan okuyo millete yediriyo..
 
Türkiyedeki tek showwoman bence. İlk bakışta insanlara garip gelebilir bi kadından bu kadar mantıklı ve iyi esprilerin çıkması. Eeee alışmışız showmenlere...! 8) :p neyse kitaplarıda diziside çok güzel bence. ama oyunculuğunu çok beğendiğim söylenemez... :roll:
 
her yerde çıkmaya başladı şimdi bu kadın ama nesa aptal aptal şarkıcılardan iyidir.hatta son turkcell reklamıda güzel olmuş haluk bilginer felan..
dizi zaten süperr şesu ve volkan mütiş tipler acaip gülüyorum onlara..buarada dizi tatile girdi vela içimde kaldı hea..
 
gag baya eglenceliydi. galiba yayından kalktı hiç rastlamıyorum. bence o programı gülse birsel'den daha iyi kimse sunamazdı.
avrupa yakasına gelince bence de o diziyi ata demirer kurtarıyo. diger bir çok konuda başarılı ama rol konusunda o kadar degil bence.
 
aşırı doğal görüneceğim diye inanılmaz derecede yapay gözüken bir kadın bence.espri yeteneği yok sadece önceden hazırlanmış cümleleri alıp okuyor.zaten gerzek bir kocası var.ee ne diyelim tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş...
avrupa yakası için denecek 1 şey yok.harika ama ata ve şesu olmasa dizi asla yürümez...
 
bu kadin gag programini sunanmi eger oysa gecen yil Turkiye de bi iki bölum izledim abi o sov bi amerikan yada ingiliz programin tam aynisi gösterilen reklam filmlerinin aynisi ordada gösteriliyo ve espri yapma olayida yabanci kadindan...
 
Geri
Üst