Gülse Birsel

sonuçta gıcık bi rol,oynadığı....
ondan öyle yapması istendi diyosun,tamam işte böyle de yapması istense yapıcak mı diyorum?!saçma bi bakış açısı seninki bence...
para için yani,oyunculukla alakası yok...bunu demek istedim "soyun" örneğini verirken...

ayrıca tabi kide ister severim ister sevmem, sevmek zorunda değilsin falan demene gerek yok yani... ;)

ha ayrıca kitabı da hoş gibi..o kadar ama...
 
thulsa_doom demiş ki:
MorHatuN demiş ki:
çünkü öyle davranması isteniyor ondan.. :) ne zeki kadındır ya o.. muhteşem yazıları falan :)

:roll: ondan öyle davranması isteniyor...peki....bizde gidip "soyun"diyelim o zaman...??!

yaptığı işlere ve kendine saygı duyulmasını istiyosa öyle aptal aptal işlere(mesela turkcell reklamı) girmicek,para tatlı geldi tabi...oh mis...

sevmem seveni de sevmem... :twisted:

sadece gag olsaydı ve öyle devam etseydi,severdim bu kadını..(ki şu anda bu turkcell reklamından dolayı sinirim...)


aynen acayip bi şekide karizma yerlerde..GAG'da malzeme olarak kullanırdı o komik mimikleri,dalga geçiyodu artık geçiliyo..money over power- power over money
 
kadın işini iyi yapıyo bence.gerçi çoğu kişi hatunu itici bulur ama bence yakışıyo. gag'dan beri izlerim. ve yetenekli olduğunu düşünüyorum,avrupa yakasını da severek izliyorum,kitabını okumadım ama okuyan arkadaşlarım beğenmiş.
 
avrupa yakası için yazdığı senaryolar bazen sıradan ve basit gelse de genelde beğeniyorum... mesela dünkü bölümü son derece ironikti hoşuma gitti... turkcell reklamında oynaması... oynamasa daha iyi olurdu sanki... gag'la devam etse....... :roll:
 
ya bende o kanıdayım ama bir reklamla insanı bu kadar eleştirmemeliydiler bence.. gayet başarılı ... hırsız varı da sabırsızlıkla bekliyorum..
 
Ya kardeşler bu kadın para kazanmasın mı yani parasında gözünüz falan mı kaldı??? Yani illa kapital düzene karşı çıktığınızı billmemne olduunuzu göstereceksiniz ya. Hatta siz para falan da kullanmayın abi. Her türlü kötülüğün de başı odur yani. Hani yaptığı işleri beğenmezsin. Tamamdır eyvallah da para için yapıyo bilmemne bunlar ne biçim eleştiriler ya. Hayret ediyorum ya şu para için para için laflarına.

Bence çok başarılı ve kaliteli bir insan. Yani yapabiliosanız daha iyisini yapın da sizi de takdir edelim. Hatta para için de yapın da yine takdir edelim.
 
bir kere o senaryoyu gülse birsel yazıyorr!!... o olmasa belki bu kadar güzel bir dizi ortaya çıkmazdı ... gayette güzel oynuyorr.. laf yok gülsemee :)
 
Vallahi böyle birisiyle evli olmak büyük şans.. o açıdan Murat Birsel'e kılım.. Fakat öbür taraftan böyle bir kadının dırdırı da komikliğiyle orantılı olur gibime geliyor ki o da çekilmez be kardeşim. :D
 
kitabı olan her kişi edebiyat kategorisine alınıyor.. sanırım :) ki öle.. ben bir sakınca görmüyorum bu başlık altında yer almasını!..
 
Dunyada gordugum en komik, en sevecen kadınlardan aslında insanlardan biri! Bir insan mimiklerini bu kadar mı iyi kullanabilir, size itici gelmesinin nedeni reklamlarda falan çok koyu makyaj yapması olabilir mi? Ben bu kadını gerçekte gordum ve bi insan bu kadar guzel,sevecen ve çekici olabilir???
Avrupa yakasını yaratan odur, ata demirer değil, esprileri yazan odur ata demirer değildir ama tabi ki ata demirerin de katkısı olucak bir oyuncu rolunu iyi gerçekleştirmek için bunu yapmalı zaten aksi halde kendisi düşer, rolü begenilmez ama şunu da unutmayın karakterleri ve oz<ellikleri yazan odur,
kose yazılarına da neden gıcık oldugunuzu anlamadım, gayet güzel yazıyor, kitabı bir harika,
bu arada eğer bu işi para için yapsaydı neden boğaziçi unide gordugu o egitimden sonra sinemayı seçsin ki, o zaman da guzel para kazanabilirdi,
lutfen yazmadan once soylıyeceklerinizi tartın ve yazmadan once araştırın, ha eger arastırmak zor geliyorsa beyler hiç yazmayın ok? ;)
 
Aranızda o kadar seviyeli yazılar yazan var ki..hangisine nasıl bir cvp vermeli diye düşünüyorum..Bir zeka küpü mesela kişiliğine laf atmışş..Hani kendisiyle birebir tanıştığı için..Bir diğer süper yakışıklı (!) üye de burnuna laf söylemiş..Büyük başarı bravo!Biri de Gülse'yi bırakıp eşine gerzek demiş..Hani kişi kendinden bilir ya..Aranızda bir de algılama yeteneği bozuk birileri var ki Gülse'yi yapay bulmuş..Yapaylığı oynadığını nasıl anlayabilirdi zaten..Saflığına veriyoruz..Ama en havalınız naomi watts naomi watts diye kıvranan model aykan80..Sana xlcool'un avatarını armağan ediyorum..Parmağının tepesinde taşırsın artık..(İstersen sen de çıkabilirsin tepesine..Manzara görmüş olursun)..xlcool demiş ki:Beyinhücrelerini öldüren insan şekli..Avatarına bakılırsa zaten umutsuz vakasın..Vay be sitenin gururları..Zekanızla başa çıkmak zor oldu affedin..Seviyeniz gözümü kamaştırdı..
 
Geri
Üst