Aktif Manyetikli Gitar Önerileri

obican demiş ki:
Yok ya sana karşı çıkma anlamında söylemedim, sadece orada kullandığın "dinamik" lafına takıldım. Aktiflerin daha iyi olduğu bir iki alan varsa da bunlar dinamikler değil bence.

18V modunu cidden merak ediyorum bu arada ya, bi onu yapma şansım olmadı hala. SH4 hala daha iyi diyorsan salla onu da ama ya, aktif ölmüş de ağlayanı yok :)

18V donusumu icin daha once EMG manyetikleri basliginda yazmistim yaptiklarimi. O mesaji asagiya bir daha yapistiriyorum. Ha bu arada, EMG'nin faq'inda 27V donusumunun 18V'nin uzerine birsey katmayacagi yaziyor, fise takmaya falan calismayin :)

DaRtH_ErLiK demiş ki:
Merak edenler icin 18Volt donusumunu anlatayim.

Oncelikle bir elektrikciden 3 tane 9 volt pil baglayici/connector almaniz lazim. Ben asagida resimde gorunenlerden kullandim, 5li pakette cok ucuz bir fiyata satiliyorlar.

pRS1C-2160125w345.jpg


Aldiginiz bu connector'leri seri olarak baglayacaksiniz. Asagidaki resim oldukca iyi anlatiyor sonucta elinizde ne olacagini:
13148c310a859d26.gif


Dikkat etmeniz gereken sey bu kablolari disarda baglamamak. :) Bir connector'un kablosunu 9 volt haznesinden cavity'ye gecirip baglantiyi oyle yapin, sonra sok tak ile ugrasmazsiniz.

Su da EX400'de sonucun nasil gorundugu:

img8339.jpg


Umarim isinize yarar. 18V degisimi yapanlar burda tonda duyduklari degisikleri yazarlarsa herkes faydalanmis olur.
 
Forumda Atalay nickli kullanıcı Jackson KV2'sinde 27V olayını denemişti. Sonuçtan oldukça memnundu sanırım. Zaten EMG'de maksimum 27V ile sınırlandırmış. Fiş falan takmayın mazallah alternatif akıma kapılıp dalgalanırsınız sonra. :D
 
HermanLi demiş ki:
Huntam çok teşekkür ederim baktım ilanlarada herifçiogulları ucmuss yaa fiyattta :D

Eyvallah ne demek. Özelden mesaj at belki pazarlık falan yaparlar. Zaten şu sıralar millet pek elindekini kolay satamıyor.
Benim hatırladıgım 3-5 ay olmuştur forumdan satanlar vardı 650 tl civarıydı sanırım. Piyasası az çok bu civarda herhalde. Neyse kolay gelsin sana.
 
sebebi de alan gercekten satmak istemiyo..ama onceden fiyatlari 900 dolardi simdi 660 dolar falan oldu haberin olsun.onceden kore uretimiydi simdi endonezya ama hic fark etmez fabrikalarin ne prensipler altinda calistigini ve iscilikleri biliyorum.kore fabrikasini kapatti cort.cunku iscilikleri japon kadar iyiydi ama japonlar kadar pahali degildi.arada bir fark olmasi gerekiyordu en azindan fiyatlandirma prensipleri icin.birebir yazismamdir bu.iscilik olarakta eskisinden daha da iddalilar.ben endonezyasini de denedim yine her sey nefis.bi tane artisan serisi bass gitar aldik arkadasima cort A5 eskisinden daha guzel tonlari vardi.
 
Geri
Üst