Cover yapabileceğim gitarlar neler acaba ? :)

R

razzorblade

öncelikle hepinize selam olsun :) foruma yeni katıldım yanımda 1 sorumla beraber tabii ki :)
gitar çalmaya yeni başlayacağım,bas-elektro-akustik-klasik ne çalmak istediğimi bende bilmiyorum açıkcası :D iyi bir Nu-Metal,Trash Metal & melodic death metal dinleyicisimdir :) bu katagoriye en uygun coverları bas ve elektroda yaparsın sözlerini şimdiden duyuyorum ama akustikte de yapabilirmiyim bu tür şarkılara coverları? çünkü bas-elektro birbirini tamamlayan gitarlar biri olmazsa diğeri bir şey ifade etmiyor en azından akustik başlı başına güzel gider diye düşünüyorum...cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
 
yanlış düşünüyosun abicim ya akustik gitarla trash death nu metal yapılırmı yani verdigin tarzlardan herhangi biiryle bile yapamazsın :D..elektro yada bas gitar başla yani birbirini tamamlıyor diye bişi yok çok yanlış düşünmüşsün bro güldürdün beni :D:D
 
Aslında önce hangi gitarla başlayacağın değil
neyi istediğine, Neyi daha iyi yapabileceğine karar verip önyargısız bir bir başlangıc yapmalısın.
AKustik klasik elektro bass
bunların birbiriyle alakası yok hiç biri hiç birini tamamlamaz.
öncelikle neye başlamak istediğine karar ver ve ondan sonra düşündüğün tarzda bir soru sor tekrar
tutupda death ten nu metalden bahsediyorsun ama
bassla mı akustikle mi klasikle mi elektroyla mı başlayacaksın. Önce kararını ver. Kaldıki hepsi birbirinden cok cok alakasız şeyler.

dersenki tarzım bu param bu çalmak istediğim şey bu
biz sana anca bundan sonra yardım edebiliriz
 
hangisini calmak istiyorsan cebine ilk once koy 500 lirayi sonra git magazaya sana yardimci olurlar.hepsi cover ve muzik calmak icindir zaten.ama magazalara dikkat et parani ucurmak isteyen bir suru magaza var..cort ibanez alacaksin buyuk ihtimalle..
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
ok o zaman tarzım Melodic Death Metal! Children of bodom hayranıyım :) özellikle bodom'ın şarkılarında ki o elektro sololarını yapmak en büyük hayalim :) zaten 500 lirayla ya cort-ya da ibanez alırım büyük bir ihtimal :) gönül isterki gibson-dark fire yada jackson JS30WR Warrior al ama işte maddi durum :D neyse saolun :)
 
madem ki children of bodom diyorsun
Cort EVL-K4 tam senin istediğin ayarda bir gitar.
ikinci elini istediğin fiyata rahatlıkla bulabilirsin
ayrıca bu gitarın üstündeki manyetiği alexi de kullanıyor
emg nin resmi internet sitesinde öyle yazıyor en azından.
 
Bence önce amacına doğru karar ver. Paran olsa, robot gitar almaktan bahsediyosun.
Acele etme. Eğer amacın birilerine kendini kanıtlamaksa hiç boşuna başlama bu işe bi süre sonra kesin bırakırsın, boşa para harcamış olma. Hee gerçekten gitar sololarını seviyosan ve sen de yapabilmek için heyecan duyuyosan bi elektrogitar al. Diğerlerini hiç düşünme.
 
Cort Vx 4v nasıl?? arkadaşla aynı durumdayımda:D
Bu soruyu sorduğuna göre yeni başlıyorsun büyük ihtimal. Eğer yeni başlıyorsan sahne gitarı hiç bir işine yaramaz. Sahne gitarı derken, V kasa gitar gösteriş gitarıdır yani. Evde oturup egzersiz yapmaya gelmez kasasının şeklinden dolayı. Veya explorer tip kasa da gereğinden fazla ağırdır yine. Örnekler çoğaltılabilinir. Dediğim gibi eğer yeni başlıyorsan, bu tip kasalı gitarlardan uzak dur ve git bi strat kasa al :)
 
Geri
Üst