Türkiyede kaç tane Gibson explorer var??

gitarpedal.net ve burada farklı yerlerde var benim yorumlarım. onun haricinde srvde geçen bi tane vardı satıldı. forumda bi tane daha siyah standart satıldı, zamanında Rıfat Usta'nın dükkanında da görmüştüm o gitarı. Bunlardan başka görmedim ben, illa ki vardır ama başka.

Bir tane de sahibinden.com'da Bursa'dan satan biri vardı ki satıcıya nedense pek güvenmemiştim. Pro modeliydi o flame toplu sanırım.
 
Faded olmayanlar 2000$ gibi satılıyor anladığım kadarıyla, 1700-2000 arası. Faded hiç görmedim ama 1200 1300 olur benim tahminim, USA fiyatı 800 900 civarıydı hatırladığım kadarıyla. Hardcase'i ufak çapta yemek masası boyutlarında olduğu için kargoyu falan unut, pratik olmaz.

Explorer istiyorsan yapabileceğin en mantıklı hareketlerden biri elindeki gitarı satıp bir luthiere gidip yaptırmak bence. Fatih Yılmaz şu an bir Explorer üzerinde çalışmaya başladı, maun gövde 24 perde ve tek manyetikli şu anda, istersen git bir konuş. DK2 üzerine koyup faded olmayan bir Ex alabilmen için ciddi para koyman gerekecek zira, 1400 liraya satman da oldukça zor.
 
Selamlar ben fatih yılmaz istanbulda luthierlik yapıyorum. Şu anda atolyemde tamamlanmak üzere bi Explorer model gitarım var. Özellikleri; abanoz klavyeli, 24 perde, set neck detayı çözülmüş, emg 81 bridge tek manyetikli, 10 yıllık maun gövde, nitro finish ve sabit köprü-siyah aksam. İlgilenirsen ö.m.' den görüşelim.
 
Geri
Üst