Samsung Dizüstü Bilgisayar Rezaleti

Geçen hafta hem amcamın hemde babamın samgung marka cep telefonları aynı anda bozuldu. :D Servis resmen çileden çıkarıyor adamı. Çok ilgisizler.
 
Arkadaşlar ben Samsung cep telefonları kullanıyorum 3 yıldır (Nokia kullanmayı 3 yıl önce bıraktım yani çok yavaş çok dandik vs.. sebeplerden ötürü )
3 yıldır kullanıyorum ve çook memnunum hiç bir şikayetim yok dediklerinize şaşırdım benim 22'' monitör de samsung ve ondan da çok memnunum..
Ancak arkadaşlarında söylediği gibi elektronik işi şans işi..
 
Şu anda kullandığım Laptop casper. Fakat içindeki harddisk samsung ve ikinci kez bot hatası veriyor sözde geçen sefer aynı sebepten gittiğinde değiştimişlerdi.

Bu arada Samsung' un dışında Casper alacağınız zamanda iki kere düşünün
 
Samsung 2006 yılına kadar vazgeçilmez tercihimdi. Monitör olsun HDD olsun ama o yıllardan sonra sorun çıkarmaya başladılar.

Merak edenlere çinin yaptığıçakma devrimleri sonucu samsung da kullandığı malzemeleri ucuzlatıp pazar piyasasında tutunmaya çalıştı diyebiliriz.

Ama bn hala LCD monitörlerinden memnunum.
 
şikayetimvar.com u kullanabilirsiniz bu tarz talihsizliklerde, kötü bir izlenim bırakmamak için şirketler genelde ilgileniyor sorunlarınızla
 
:) ya bende bir türlü piranalarla anlaşamadım... ne alsam 2 hafta sonra bozuluyor eb cam alırsın ters gosterır driveri ile oynamaca, kolon alırsın biri bozulmaca elimden 10 tane pirana geçti fakat birtürlü olmadı yapamadım :)
 
Bu Samsung'un cep telefonundan yana dertli olan bir kişi de annem. Vodafone hattını taktı, arayan ulaşamıyor. Kimi zaman çalar gibi yapıp anında meşgule düşüyor, kimi zaman da kapalı gözüküyor. Kısacası dışarı arama yapılabiliyor fakat dışarıdan aranamıyor. Dedik acaba Vodafone'a geçtiği için mi böyle oldu? Sormuşlar, bazı modeller ile hat uyumsuzluk gösterebilir denmiş. Ardından zaten Turkcell'e geri dönmeyi düşünüyordu, bu da bahanesi oldu ve Turkcell'e döndü. Fakat yine aynısı, değişen bir şey olmadı. Acayip tiksinmiş durumdayım Samsung'un her mamülünden.

Öte yanda, konu dizüstü bilgisayar, oradan iki kelam edeyim. Nazar değecek diye korkuyorum da kimseye diyemiyorum, ama burada bilgi paylaşım amaçlı yazayım: Packard Bell almıştım bir kaç ay önce bir tane, canavar canavar. Vallahi arıza olursa çok üzülürüm, elim ayağım oldu makine. Bilmiyorum, belki de bunun öncesinde hep nispeten demode ve kötü aletler kullandığım için bu bana çok iyi geliyor. Ama gece yatmadan önce bir şeyler seyrederken, uyku bastırdığında son derman ile"kapat" butonuna bastıktan 2 saniye sonra kapanan bilgisayarın üzerine titremezsiniz de ne ne yaparsınız. :)

Benden öncesinde, benim aldığım modelin biraz eskisini almıştı yakın bir arkadaşım, Packard Bell yine. O da çok memnundu vehalen öyle, bunu da belirtmiş olayım. Ulan şimdi tutar yarın bozulur bilgisayar.
 
Çok kötü olaymış temyiz ne oldu acaba? Ama markaları iyi veya kötü anlamda genellememek lazım. Her alanda iyi olan marka yoktur. Çok iyi araştırmak lazım o yüzden. Ben kendime led monitör araştırdım yakın zamanlarda, Samsung öne çıkıyordu gittim aldım, çok memnunum. Bir arkadaşın evinde Samsung çamaşır makinesi var o da çok memnun.

Birde burda elektriksel bir durum var. Belki çoklu priz kaldırmadı, belki tesisat topraklı değildi veya evin sisteminde sorun vardı. Bu tarz problemlerde iade yapmıyorlar maalesef.
 
Türkiyede 220 de basit kalması gereken elektrik voltajı bazen 180 lere kadar düşebiliyor, böyle durumlarda cihazınızın markası ne olursa olsun zarar görebilir işin birde böyle bir yönü var.
 
Ben Samsung'un monitörlerini çok beğeniyorum. O konuda süperler, hakkını yemeyelim. Keza LCD-LED TV'leri de öyle. Ama gerek cep telefonu, gereke bilgisayarları, dvd oynatıcıları sınıfta kalır.
 
- Samsung marka İ-5700 Android cep telefonu aldım (Galaxy Portal/Spica/ vs. adıyla da biliniyor).
- Alet bana Android 1.5 versiyonu ile geldi, ne Market çalışıyor, ne de Youtube. Kişisel olarak 2.1'e güncelledim birşeylere benzedi. Anladık ki Türk kullanıcıları aptal yerine koyup bir de pazar yaratmayı düşünüyorlar.. Bu işlerden anlamayanlar Aralık 2010'a kadar resmi güncellemeyi beklemek zorunda kaldı.
- 23500 kişi (fazlası var eksiği yok!) şu an Samsung'dan 2.2 Froyo güncellemesi bekliyor. 1 senedir herhangi bir şey yayınlanmadı. ve hatta online imza kampanyası düzenlendi. Samsung'tan tık yok!

Özellikle cep telefonu olarak hiçbir modelini önermiyorum, Galaxy serisi dahil.
 
şikayetimvar.com u kullanabilirsiniz bu tarz talihsizliklerde, kötü bir izlenim bırakmamak için şirketler genelde ilgileniyor sorunlarınızla
ilgilenilmesi için o şirketlerin şikayetimvar.com'da kaydı olması lazım(mış). Örneğin Dell için şikayet bıraktım, terbiyesizlik yapıp hiçbir illegal ve uygunsuz ibare içermeyen mesajımı değiştirdikleri gibi bir de bana "firma kaydı yok, yetkili yok" gibisinden bir mesaj attılar. Hadi bakalım ben de şikayetimvar.com'u şikayet ediyorum burada.... :mad:
 
Keşke Apple iPhone alsaydın. Adamlar resmen son 3 senede yardırdı gidiyor... AppStore alayına girer.
Öyle yaptım zaten.. Samsung ile uğraşmaktansa biraz daha para verir en azından adam gibi destek, güncelleme, vs. sunan bir firmanın aletini alırım diye düşünüp Spica'yi elden çıkarttım. Aynen katılıyorum, iPhone basar
 
Arkadaşlar elektronik şans işidir doğru, ben zaten bozulmasın demiyorum. Ürün bozulduğunda yetkili servis yardımcı olsun problemi çözsün istiyorum. Servisi aradığımda karşımda muhatap bulayım. Bir çok kişinin ürününün bozulmadığı için problem yaşamaması çok doğal. Ama eğer yaşasaydınız benim durumuma düşecektiniz.

Evet sonunda dava sonuçlandı tam 2 yıl bilgisayarsız kaldım!
 
Geri
Üst