elektro gitara yeni başlıyorum hangi gitar daha iyi olur?

X

xaerotheway

WASHBURN WM 10 V B HEAVY METAL SERİSİ SİYAH ELEKTRO GİTAR

IBANEZ GRGR 121 EX BKN ELEKTRO GİTAR

WASHBURN X 11 B SİYAH ELEKTRO GİTAR

evde ve kulaklıkla çalışacağım için amfi 10w lık ufak bi amfi de olsa bana yetecektir. ama gitar konusunda kararsız kaldım. "WASHBURN WM 10 V B HEAVY METAL SERİSİ SİYAH ELEKTRO GİTAR" için sadece başlangı değil orta düzey kullanıcılar içinde uygundur diye yazıyordu bir sitede ne derece doğrudur bilemedim. bunların haricinde 300-400 YTL fiyata sahip başka elektro gitar tavsiyeleriniz olursa da lütfen paylaşın. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler ;)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
çok teşekkür ederim PuNcHiE. ama bi tane kulaklık anfisi gördüm 83 USD gibi bi fiyat çekmişlerdi. Bende ondan dolayı bi 10w lık anfi alayım bu fiyata dedim. Peki gitarda tavsiyen hangisi olur? İbanez in manyetikleri kapalı olduğu için görünüşü daha tatlı geldi ama sence nasıl bir gitardır? washburn mü ibanez mi?
 
aslinda hepsi yeni baslangic icin uygun.cort fabrikasinda uretilen gitarlar bunlar.cort'lara da bakabilirsin.uygun fiyatli gitarlari var hic fena da degil.ama bunlarin hepsi de olur:D
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
teşekkürlerr...;)

çok teşekkürler cihandemir ibanez i alırım galiba ama önce elimdeki klasik gitarı satmam lazım;)
yamaha cg-111c gitar aldım çalacakmış gibi ama sapı fazla geniş oluyo klasiklerin bu gitarı gittigidiyor a verdim ve hala teklif yok satabileceğim bi yer varmıdır? ve ne kadara gider?
Yamaha cg-111c + ritter kılıf
ön kelebek masif sedir ağacı
klavye ve köprü gül ağacı
eşik te ahşap bi çok gitarda göremediğim bir özellik
bi de nasıl rep verebilirim punchie ve sana yardımlarınızdan dolayı rep vermek istiorum da
+rep
böyle mi oluodu:D
 
Geri
Üst