Sheet Music Arıyorum,Bulamıyorum :D ???

aahha konu başka yerlere sapmış hadi neyse bu seferlik affettim sizi :p

demek ki türkiye2de orijinal sheet music yok... yurtdışından da getirtmesi baya tuzlu olur en iyisi vazgeçmek bu işten..
 
http://www.abrahamespinosa.com/partituras2.htm (hemen indirebilirsiniz klasik ve jazz neşriyatı -real book vb. jazz standartlarının toplandığı kitaplar- )
http://www.pianosheets.org (bittorent-üyelik ücretsiz)
http://emiel.recommendedhost.com (bittorent-üyelik beleş)
http://www.pianofiles.com (takas sistemli)
http://www.sheetmusicarchive.net (klasik neşriyat)
http://www.todotango.com (tango arşivi)
http://mrpiano.bestmusicpages.com/film.html
http://mrpiano.bestmusicpages.com/popular.html

Tamam kanunsuzum :roll: ama "sheet music" istiyorsanız paylaşım sitelerinde arayacaksınız arkadaşlar. Güzel bir arşiv çıkar, baskı parası sayfa çokluğundan yarı fiyatına iner ;) Hem kendinizi geliştirmenin daha ekonomik bir yolu var mı bilmiyorum. (orjinallerine 2-3 katı para ödersiniz)

Bu kaynakları Türkiye'ye getirtmeye kalksanız misal 20 dolarlık bir kitabı alırsınız 50 dolara, eh bu da altından kalkılacak bir masraf gibi gözükmüyor. Alma ya da bulma imkanı olmayanlar da elektronik ortamda paylaşıyor işte.

Buldukça yazarım buraya... Ağırlıklı piyano için olsa da, site bilen arkadaşlar buraya yazdıkça güzide bir arşiv yapacağımızı umuyorum.
 
Eftal Dodur ve Zavallı Kurbanları.

Elbette ki bilinçli olmak gerekir. Ancak kaynakları buma konusunda zorluk çekiyor, zamanınız pek olmuyor ve herşeye rağmen dürüst bir Dünya görmek istediğiniz de İnanmak da istiyorsunuz.

Piyano bağlama ve ud çalıyorum. Henüz yeni ney üflemeye başladım. Biraz daçaldığım gitarı iyileştirmek adına İnternette boy boy reklamları çıkan Eftal Dodur'a ait olduğu iddia edilen metodlardan " AKUSTİK GİTAR ÖÐRENİYORUM" 'u almaya karar verdim. Reklamına baktığımda, gerçekten de çok geniş bir yelpazeye sahip ve kendimi geliştirebilecek olduğum hissine kapıldım. Oysa ki salak ben bu adam hakkında nette daha önce gerekli yorumları okumuştum. '' Hırsız'' "Tam bir para tuzağı" gibi.... Tünele Zühal müziğe gittim. Oradaki biri, kapağı süslenmiş püslenmiş bir DVD kılıflı bir CD çıkarttı. Cd Rw ile çoğaltarak elime tutuşturdu. Şaşırdım ama, gene de " İçinin dolu olduğunu düşündüğüm bu cd' yi 60 YTL ödeyerek aldım. Okumuş, mürekkep yalamış ve cahil olmadığımı düşünsemde orada yapılanın aslında kanuna aykırı bir işlem olduğunu görmezden geldim. Heyecanla akşamın olmasını dört gözle bekliyordum. Akşam gördüklerim bir FELAKETTİ.:
1- Sırası belli olmayan
2- Dandik ve çocuk oyuncağı bir-iki videonun yer aldığı
3- Üzerine " CD yi kopyelemeyin... bu CD ye bu para çok mu" diye yazan
4- Power Point dosyaları ile şişirilmiş
5- Zaten kendisi de Gitar çalmaktan beyhaber olan bir Eftal beyfendiin yer aldığı,
6- Toplama ve çalma metodları bile özetleyip CD yerleştiremeyen Eftal beyfendinin yer aldığı,

bir CD... Ve hemen karşımda duran aynada gözüken Salak ve zavallı ben.. UMARIM BAŞKALARI BU HATAYA DÜŞMEZ. Bunların Memleketimizde hırsızlık yaparak para kazanmasını ve de en önemlisi insanların zamanını ümitlerini çalmasını içime sindiremiyorum.... ve, ve diyorumki evet; HIRSIZLAR VE GÜVENİLMEYECEKLER ÇOK....

Hepinize sevgiler
 
Ayrıca kimse bana tepki göstermesin bu konuyla ilgili çok feci kızarım :evil:

Yada tepki gösterecek olanların pc lerinde korsan mp3 olmasın....

Yani birnevi "Dinime söven müslüman olsa" özlü sözü ;)
 
Mahcem demiş ki:
Al sana daha da gülüncü:

http://www.zuhalmuzik.com.tr/soundturkyeni2003/eftalcd/Piyano/TiklaGir.htm

Sayfasında vatandaş bak ne yazmış:

LÜTFEN BU CD'Yİ KOPYALAMAYINIZ.

CD'Yİ ORJİNAL AMBALAJI İLE SATIN ALINIZ.

KOPYA SATAN DÜKKAN SAHİPLERİNDEN BU CD'Yİ SATIN ALMAYINIZ.

Copright : Eftal Dodur 2002 - ZUHAL MÜZİK

Copyright başkasına ait olunca "sallaaa, kim takar?", çuvaldız kendisine batınca "hoop ne oluyor?". Bu arada kendisine malettiği metoddaki bilgilerin esas kaynağının neresi olduğuna hiç girmeyelim. Üniversite Rektörünün yabancılardan göstere göstere tez araklayıp sonra milletin başına Ali Kıran Baş Kesen kesildiği ülkede... Neyse, daha fazla söze gerek yok. Öyle bir olay işte.

Memleketimden insan manzaraları.

Vay be bende Eftal Dodur iyi biri sanıyordum.Bende bir gitar metodu var çalış çalış azar azar anca geçiyor sayfalar hatta bir sayfa 1 hafta falan ama çok işe yarıyor adam hakikaten çok iyi araklayıp derlemiş metod kitabını =)

O kadar araştırcağına kendi başına oluştursaymış bence çok daha iyi olurmuş.

İlk aldığımda anlamıyordum da şimdi anlıyorum oraya yazmı bide yüzsüz gibi bu etüd Satriani'nin bilmem ne kitabından falan diye...

Ee tabi Türkiye'de satış politikası bu durumda ister metod kitabında ister gitar satışında kimden ne kadar koparırsam...
 
Geri
Üst