Analog Setup Mu Processormu ?? Neden??

taka demiş ki:
O zaman tavsiyem; ucuz bir prosesör kullanıp kullanıp kullanmayacağın efektleri belirlemen. Ayrıca hangi efekte ne zaman ve nasıl ihtiyaç duyacağına da karar vermiş olursun. Flanger kullanmam diyorsun ama hiç belli olmaz bu işler. :)

Ayrıca bu sayede bütün paranı da harcamamış olursun; biraz daha sabırlı olup gitarını ve amplini değiştirirsin. Zira yukarıda saydığım toplam ederi 2000 doları geçen ekipmanı toplayıp bu söylediklerinle çalmaya çalışsan hiçbir şey çıkmaz ortaya.

Sanırım daha sonra yazdığım bu mesajı okumadınız. Bir önceki mesajımla konuyu nereye çekmeye çalıştığımı, eğer bu mesajı okusaydınız açıkça görürdünüz.

Mesajları okuyup anlamadan insanlara saldırmak yerine senelerdir oluşturduğum -ufacık da olsa- bilgi ve birikimi mümkün olduğu kadar paylaşmaya çalışan birisiyim.
 
2. msjınız zaten olması gerekendi.. Çokta güzeldi.. 2.el Boss ml2,dunlop wah,digitech delay gibi ucuz ürünler tavsiye vermek gerekirken; Boss me ye yetecek param var diyene verdiğiniz tavsiyeler hoş değildi sadece. Bunun gibi msjlar atıyor bi çok kişi.. (uçuk fiyattaki markaları tavsiye etmek gibi.. ) Bende haliyle rahatsız oldum.. Kusura bakmayın..
 
Geri
Üst