Pro Co Rat Turbo

Selamlar;

Şu sıralar bu pedalı satın almayı düşünüyorum. Aradığım ton Ac/Dc tarzı Rock N' Roll tonlar ile Iron Maiden tarzı daha heavy tonlar arası gidip gelen bir şey. Gitar olarak Epiphone Firebird LE kullanacağım, Seymour Duncan Live Wire Mustaine set ile birlikte. Amfi olarak benim olmasa da sahne'de kullandığım amfi Randall KH-120 Kafa kabin. Pedalı kullanmış olan ve kullanan arkadaşlar şu şartlarda pedalın işime yarayıp yaramayacağını söyleyebilirler mi acaba ?
Şimdiden herkese teşekkürler.

Onur ARSLAN
 
Kesinlikle yarar.Çok güçlü ve sıcak bir pedaldır,ton aralığı oldukça fazla olduğundan bahsettiğin tarzlarda kolaylıkla iyi sound alabilirsin.Yalnız pedalı sıfır almayı düşünmek yerine daha eski bir amerikan yapımı bulmanı tavsiye edebilirim.Son birkaç yıldır sanırım çinde yada meksikada üretiliyorlar ki tonları amerikana göre birazcık daha cılız bana göre..yine de kafan karışmasın,sıfır alsan da çok güzel pedallar..
 
Pardon kendi kendime bir cevap yazacağım..Yukarıda yazdıklarımı proco rat 2 için söylemiştim.turbo olduğunu sonradan farkettim.turbo daha sert bir pedal,iron maiden tonları için sorun olmasa da ac/dc çalmak için rat 2 gibi daha vintage bir pedala ihtiyacın olacak bence..sen proco rat 2 düşün derim..
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
2. el bi U.S.A üretimi satın alacağım zaten. Evet, demolar'da turbo biraz daha sertti rat 2'ye nazaran. Ama turbo rat daha sempatik geldinedense. Neyse, teşekkür ediyorum yorumunuz için, maddi durumum müsait olduğunda bi alınık ilanı açacağım, karşıma çıkacak olan U.S.A üretimi rat pedallardan birini alırım, kısmet.
:)
 
yalnız rat pedallarının alltube amfiler dışında çamur gibi ses verdiği konusunda uyarırım.orjinal kullandığım rat 2 usa marshall avt50de leş bir ses verirken peavey classic 30da mükemmel ses vermişti.aşağıdaki videoda sadece rat 2nin plexi marshalla verdiği tonu duymanızı isterim. bu yüzden rat alıpta satan çok kişi gördüm.

http://www.youtube.com/watch?v=hiBMvp4fxT4
 
Geri
Üst